Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Χρυσούλα Κουράση: Πολλά συγχαρητήρια στον 17χρονο Γιώργο Κατάκο και στην οικογένειά του (βίντεο)


  Μετά από 2 χρόνια αναμονής λόγω Covid-19,  χορευτές υψηλών προδιαγραφών και όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό διαγωνίστηκαν, στο Zeus Open  το Σάββατο 7 Μαΐου στο  ξενοδοχείο NOVOTEL ATHENS, χορεύοντας Ευρωπαϊκούς και Latin χορούς.  

  Ανάμεσά του και ο μαθητής του ΕΠΑΛ στον κλάδο υγείας,  Γιώργος Κατάκος. Ο Γιώργος είναι χορευτής latin από την ηλικία των 10 ετών, με σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό αλλά και πρωταθλητής Ελλάδας επί σειρά ετών. Στον διαγωνισμού χορού Zeus Open 2022 για μια ακόμη φορά μάγεψε με τις χορευτικές του ικανότητες κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια, μαζί με την παρτενέρ του, στις κατηγορίες Youth & Adult.



 Η Δημοτική Σύμβουλος και δικηγόρος Χρυσούλα Κουράση μας δήλωσε για την επιτυχία των παιδιών:


"Ένα παιδί από την πόλη μας, από τα Άνω Λιόσια, πρωταθλητής χορού από τα 10 του χρόνια- ένα ταλέντο που δεν πρέπει να  χαθεί μέσα στα προβλήματα της καθημερινότητας. Χρέος μας είναι να σταθούμε δίπλα του, να συνεχίσει- πάντα με επιτυχίες- να κάνει περήφανους τους γονείς του, αλλά και την πόλη μας. Αυτά τα παιδιά αξίζουν και πρέπει να στηριχτούν."


Τα κύπελλα από τις δύο νέες διακρίσεις του Γιώργου έρχονται να προστεθούν στη συλλογή του νεαρού χορευτή που είχε μαγέψει  στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το 2019 στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη". 
  Ας τον απολαύσουμε στο βίντεο που ακολουθεί: 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια