Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «Στρατηγικές πρόληψης & σύγχρονες πολιτικές κατά της βίας» ο Γιώργος Κώτσηρας

 


Το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαρτίου είχα την χαρά να συμμετάσχω ως ομιλητής στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Δ.Ε.Ε.Π. Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, με τον Τομέα Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας Φύλων, με θέμα «Στρατηγικές πρόληψης & σύγχρονες πολιτικές κατά της βίας», στη Βούλα.


Στην εν λόγω εκδήλωση, παρουσίασα τις σχετικές πολιτικές και πρωτοβουλίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Η περαιτέρω ενίσχυση των δικαιωμάτων των παιδιών, η προστασία της ανηλικότητας, η υποστήριξη των παιδιών θυμάτων εγκληματικών πράξεων καθώς και η προστασία των γυναικών αποτελούν αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, κάτι που αποτυπώνεται τόσο στις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη αναληφθεί όσο και σε εκείνες που σχεδιάζονται.
Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας Μαρία Συρεγγέλα παρουσίασε πρωτοβουλίες και δράσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και την περαιτέρω προστασία των δικαιωμάτων τους.
Η Κυβέρνηση με πληθώρα δράσεων και οριζόντιων πολιτικών στέλνει σαφή μηνύματα κατά της βίας κάθε μορφής.
Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π., Βανίτα Σοφρώνη και τα μέλη του ΔΣ, για την πρόσκληση και την διοργάνωση της εκδήλωσης!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια