Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παρέμβαση Θανάση Μπούρα για παραχώρηση καταστημάτων από ΟΑΕΔ σε Δήμο Ελευσίνας

 


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, έλαβε γνώση της επιστολής που εστάλη από τον Δήμαρχο Ελευσίνας στον Διοικητή του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού με θέμα την απόδοση για χρήση στο Δήμο αίθουσας εκδηλώσεων και 2 καταστημάτων στον χώρο που βρίσκονται οι εργατικές κατοικίες στην Ελευσίνα.

Συγκεκριμένα με την ως άνω επιστολή (αριθμ. πρωτ. 2441/16.02.2022,) προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ αναφέρεται ότι παρότι το σύνολο των Εργατικών Κατοικιών Ελευσίνας έχει παραδοθεί στους οικιστές, τα δύο καταστήματα και η αίθουσα που βρίσκεται στο Ο.Τ.42γ δεν έχουν δοθεί για χρήση στον Δήμο Ελευσίνας, όπως επισημαίνεται και στο υπ’ αριθμ. 21973/1279/12.02.2004 έγγραφο του ΟΑΕΔ, αλλά και στην με αριθμ. 20/28.03.2005 γνωμοδότηση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δυτικής Αττικής επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ανέγερση εργατικών κατοικιών στην Ελευσίνα.

Ο κ. Μπούρας επικοινώνησε για το θέμα με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπυρίδωνα Πρωτοψάλτη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα προωθήσει το ζήτημα άμεσα στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να τακτοποιηθεί αυτή η εκκρεμότητα.

Ο κ. Μπούρας θα είναι σε διαρκή επαφή τόσο με το Δήμο Ελευσίνας, όσο και με τον Διοικητή του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την επίλυση του θέματος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια