Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» κλείνει τις εκπαιδευτικές δομές του ΟΑΕΔ



Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΟΑΕΔ αναστέλλεται η -με φυσική παρουσία μαθητών/σπουδαστών- λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών του ΟΑΕΔ σε όλες τις περιοχές, όπου η τοπική αυτοδιοίκηση ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας τους,  εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.  

Καλούνται οι διευθυντές όλων των εκπαιδευτικών δομών του ΟΑΕΔ και οι υπεύθυνοι των ΒΝΣ  να ενημερώνονται και να εφαρμόζουν τις  σχετικές αποφάσεις που  ανακοινώνονται  από τις δημοτικές και περιφερειακές αρχές.

Σε όλες τις προαναφερθείσες εκπαιδευτικές δομές θα εφαρμοσθεί εξ αποστάσεως διδασκαλία για το χρονικό διάστημα που  θα παραμείνουν κλειστές.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των δημόσιων ΙΕΚ που έχουν αναρτηθεί στις σελίδες των ιδρυμάτων και αφορούν τη Δυτική Αθήνα και τη Δυτική Αττική :

 ΙΕΚ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Το Ι.Ε.Κ, σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, δεν θα λειτουργήσει δια ζώσης σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη λόγω του ψυχρού κύματος κακοκαιρίας στην Αττική. Η διαδικασία εκπαίδευσης και κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως μέσω σύγχρονης πλατφόρμας.

ΙΕΚ ΜΕΓΑΡΩΝ 

Σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη και εν συνεχεία ανάρτηση του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Σταμούλη, όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες (περιλαμβάνοντας και τα ΙΕΚ) θα παραμείνουν κλειστές σήμερα Δευτέρα 24 και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 22.

Τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά (όπου αυτό είναι εφικτό) ή θα αναπληρωθούν σε άλλη ημέρα. Εννοείται πώς μαθήματα που έχουν ολοκληρωθεί δεν θα διεξαχθούν καθόλου.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτές που αδυνατούν να διεξάγουν διαδικτυακό μάθημα να αποστείλουν mail στη γραμματεία (όχι τηλέφωνα, καθώς η διοίκηση λειτουργεί εξ αποστάσεως) ώστε να διερευνήσουμε την αναπλήρωση δια ζώσης σε άλλη ημερομηνία.

ΙΕΚ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Τα ΙΕΚ δεν θα λειτουργήσουν  στις Περιφέρειες και στους Δήμους,  όπου έχουν εκδοθεί αποφάσεις περί μη λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια