Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ενημέρωση για την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Γυμναστηρίου Πετρούπολης

 


Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει για την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Γυμναστηρίου Ανδρών - Γυναικών τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με την τελευταία υγειονομική εγκύκλιο επιβάλλεται: Την πρώτη εβδομάδα επανέναρξης των προπονήσεων για τη νέα περίοδο (μετά την περίοδο των θερινών διακοπών), οι αθλούμενοι/ες, ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι και νοσήσαντες (με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ), θα πρέπει να υποβληθούν στον πρώτο προληπτικό έλεγχο για covid19. Σύμφωνα με το testing ανά ηλικιακή κατηγορία: Οι μικρότεροι των 15 ετών οφείλουν να κάνουν ένα προληπτικό Self test και οι μεγαλύτεροι των 15 ετών rapid test ή μοριακό τεστ.
Σε περίπτωση αλλαγής του υγειονομικού πρωτοκόλλου θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.
Για τη συμμετοχή στο γυμναστήριο:
• Οι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει να προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 μέρες μετά το θετικό κρούσμα και ισχύει έως 180 μέρες μετά τη νόσηση)
• Για τα μη εμβολιασμένα άτομα κάτω των 15 ετών επιβάλλεται εβδομαδιαίο Self Test
• Για τα μη εμβολιασμένα άτομα άνω των 15 ετών επιβάλλεται εβδομαδιαίο Rapid Test
Τα νέα μέλη θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους αποκλειστικά και μόνο μέσω διαδικτύου στη ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου Πετρούπολης https://petroupoli.publicota.gr στην οποία δημιουργώντας ένα προφίλ χρήστη θα υποβάλουν την αίτησή τους επισυνάπτοντας μία (1) φωτογραφία, βεβαίωση καρδιολόγου (αποκλειστικά) και αποδεικτικό κατοικίας με διεύθυνση την Πετρούπολη (ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό εφορίας). Επιπλέον, οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό που έχουν σε ισχύ για να εξασφαλίσουν έκπτωση στη συνδρομή τους (αποδεικτικό ανεργίας, φοιτητικό πάσο, βεβαίωση αναπηρίας άνω των 67%, κάρτα ΚΑΠΗ, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να αποδεικνύει τριτεκνία ή πολυτεκνία). Κατόπιν, θα παρακολουθούν την εξέλιξη της αίτησής τους και όταν αυτή εγκριθεί θα κληθούν τηλεφωνικώς για τον προγραμματισμό του ραντεβού τους.
Για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη θα ελεγχθεί η ισχύ της βεβαίωσης του καρδιολόγου, η οικονομική συμμετοχή καθώς και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ανά περίπτωση, όπως κάρτα ανεργίας σε ισχύ κ.α.
Όπως πάντα, οι αθλούμενοι θα πρέπει να δηλώσουν 3 ώρες εβδομαδιαίως και να παραμείνουν σταθεροί στο πρόγραμμά τους, λόγω των περιορισμών του covid-19.
Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την εγγραφή/επανεγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Δημοτικού Γυμναστηρίου στο τηλ: 210 5065668.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια