Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Baby Gym για παιδιά από 18 μηνών έως 3 ετών στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

 


Μία νέα υπηρεσία για παιδιά από 18 μηνών εώς 3 ετών, έρχεται να ενταχθεί στα ανανεωμένα τμήματα της Διεύθυνσης Αθλητισμού για το 2021-22.

Το Baby Gym αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα, που έχει σκοπό να φέρει τον αθλητισμό, την άσκηςη και τη δραστηριότητα πιο κοντά στα παιδιά ακόμη και από τη βρεφική ηλικία, εδραιώνοντας την ως αξία στη συνείδηση τόσο των ιδίων των παιδιών όσο και των γονιών.
Μία ιδέα που ξεκίνησε στο μυαλό μας πολύ δειλά και μέσα από αναζήτηση και περίσσεια έμπνευση, έφτασε γρήγορα στο σημείο να αποτελέσει μία ολοκληρωμένη πρόταση για τα παιδιά της πόλης μας.
Μέσα από δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι, τη λεπτή κινητικότητα καθώς και την ανάπτυξη της δημιουργικής απασχόλησης, τώρα οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ασκηθούν σε ολιγομελή τμήματα, σε ένα άριστο και ασφαλές περιβάλλον.
Η γυμναστική των παιδιών ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αναπτύσσει τους πνεύμονες, ομαλοποιεί το έργο της καρδιάς, εξελίσσει το μυοσκελετικό σύστημα καθώς επίσης βοηθά στην κοινωνικότητα, στην ανάπτυξη συναισθημάτων και στην διαχείριση του φόβου.
Κάντε σήμερα ένα νέο βήμα για το παιδί σας, εμπιστευθείτε το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό του Δήμου μας και δώστε την ευκαιρία στη νέα γενιά να δημιουργήσει υγιείς συνήθειες μέσα από το παιχνίδι και τη δραστηριότητα.
Περισσότερες πληροφορίες :

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια