Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αναβολή έναρξης του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021

 


Τις τελευταίες ημέρες, ο γειτονικός Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, δοκιμάζεται έντονα από ανεξέλεγκτες πυρκαγιές που απειλούν σπίτια και οικισμούς, ευτυχώς όμως, όχι ανθρώπινες ζωές. Η σκέψη και παρουσία μας είναι δίπλα στους συμπολίτες μας, που δίνουν καθημερινή μάχη, ήδη από την περασμένη Δευτέρα.

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στα όσα βιώνει η Δυτική Αττική, η έναρξη του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021 με τη συναυλία της Φωτεινής Δάρρα και του Γιώργου Παπαχριστούδη, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 22 Αυγούστου μεταφέρεται την Τετάρτη 25 Αυγούστου. Τα δωρεάν δελτία εισόδου, που έχουν ήδη διατεθεί θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Επίσης, η έκθεση “Πίσω από το Θέατρο” του Ανδρέα Λόλη, σε παραγωγή της Ελευσίνα 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, που αποτελεί συνδιοργάνωση με το Φεστιβάλ Αισχύλεια, θα είναι επισκέψιμη από Τετάρτη 25 Αυγούστου.

Ακόμη, με επίσημη ανακοίνωσή της, η Αντιπεριφέρεια Δ. Αττικής γνωστοποίησε ότι αναβάλλει -μέχρι νεοτέρας- τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, που αποτέλεσε χορηγία της, στο Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021 καθώς προέχει η εξομάλυνση της κατάστασης στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια