Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μεγάλη διάκριση για το 1ο ΕΠΑΛ Ασπροπύργου σε Πανελλήνιο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας

   





Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιουνίου ο Πανελλαδικός Διαγωνισμός «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» του Junior Achievement Greece. Σε απευθείας μετάδοση διαγωνίστηκαν οι 10 καλύτερες σχολικές «start up» μαθητών ηλικίας 15-18 ετών από όλη τη χώρα που είχαν κληθεί να αναπτύξουν με την καθοδήγηση των καθηγητών τους το δικό τους καινοτόμο προϊόν ή υπηρεσία.

Μεταξύ των 10 φιναλίστ και το 1ο ΕΠΑΛ Ασπροπύργου που κατάφερε να διακριθεί κατακτώντας την 5η θέση πανελλαδικά με την καινοτόμο ιδέα «Bridging- Γεφυρώνοντας τις γενιές». Η ομάδα ευαισθητοποιήθηκε από την πανδημία και τα προβλήματα που αυτή επέφερε στη διατήρηση των ανθρωπίνων σχέσεων και δεν άργησε να δημιουργηθεί η ιδέα μίας γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας με τη νεότερη γενιά με την αξιοποίηση της τεχνολογίας, ώστε να αντιμετωπιστεί το αίσθημα αποκλεισμού και μοναξιάς.

Να σημειώσουμε ότι το 1ο ΕΠΑΛ Ασπροπύργου διανύει την τέταρτη χρονιά επιτυχημένων συμμετοχών σε διαγωνισμούς νεανικής μαθητικής επιχειρηματικότητας, ενώ πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους άξιους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες , καθώς και στους υπεύθυνους καθηγητές τους Γιωτοπούλου Γεωργία και Βολοβότση Γεώργιο.

Ενημερωθείτε για το Bridging - Γεφυρώνοντας τις γενιές εδώ 


 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια