Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

JobDay Αφετηρία – Δήμος Πετρούπολης





Το Κέντρο Κοινότητας και οι Κοινωνικές Δομές της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης διοργανώνουν  σε συνεργασία με το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα το διαδραστικό
#JobDay Αφετηρία – Δήμος Πετρούπολης.

Θα διεξαχθεί, με ελεύθερη είσοδο, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61) από τις 11:00 έως τις 14:00.

Πρόκειται για μια ημερίδα που περιλαμβάνει βιωματικά σεμινάρια/workshops για αυτούς που αναζητούν εργασία, με βασικές θεματικές την αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας και την απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

11:00-11:15: Εγγραφές

11:15-12:00: Τεχνικές αναζήτησης εργασίας, Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής, «skywalker.gr» – Εργασία στην Ελλάδα

12:15-13:00: Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, Φένια Κουφάκη, Business & Executive Coach

13:15-14:00: Tips για συνέντευξη, Ευθυμία Κωτούλα, Εργασιακή Σύμβουλος /Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Πετρούπολης μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-afetiria-dimos-petroupolis-forma-symmetoxis στην αντίστοιχη φόρμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια