Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Απογευματινά δρομολόγια από τη Δημοτική Συγκοινωνία Πετρούπολης

 


Η Δημοτική Αρχή συναισθανόμενη τις δυσκολίες που θα προκληθούν στους συνδημότες μας από τις αναγκαστικές τροποποιήσεις των δρομολογίων και των τερματικών σταθμών του ΟΑΣΑ, λόγω του Φεστιβάλ Πέτρας, φρόντισε να συμβάλλει στη μείωση της ταλαιπωρίας τους.

 

Για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθούν και τα δύο λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας τις απογευματινές ώρες (19:30-23:00), για να μεταφέρουν τους επιβάτες πιο κοντά στον προορισμό τους.

 

Συγκεκριμένα, το ένα λεωφορείο θα εξυπηρετεί την Άνω Πετρούπολη και θα πραγματοποιεί τα δρομολόγια των γραμμών Α11, Β11 του ΟΑΣΑ. Οι κυκλικές διαδρομές που θα ακολουθεί είναι:  Από το τέρμα του αμαξοστασίου, Αναπαύσεως, Μανιακίου, Κ. Παλαμά, 25ης Μαρτίου, στρογγυλή πλατεία, Κρήτης, με τέρμα στην πάνω πύλη του Άλσους στην οδό Αναπαύσεως.

 

Το έτερο δημοτικό λεωφορείο θα κάνει τα δρομολόγια της γραμμής 700 των Αστικών Συγκοινωνιών, η διαδρομή της οποίας, όταν έρχεται από Αθήνα, θα ολοκληρώνεται στο τέρμα των τρόλεϊ.

 

Η κυκλική διαδρομή του δημοτικού λεωφορείου θα έχει αφετηρία στην Αν. Ρωμυλίας στην πλατεία «Παξιμαδά» και στη συνέχεια θα πορεύεται στην οδό Αν. Ρωμυλίας και στη Σουλίου με τερματισμό στη Μετεώρων.

 

Στην κάθοδο από τη Μετεώρων θα πηγαίνει Αγησιλάου, Πλούτωνος, Σουλίου, Νικηταρά, Διγενή Ακρίτα, Ολυμπίας, Μερκούρη, 25ης Μαρτίου, στρογγυλή πλατεία, 28ης Οκτωβρίου, πλατεία «Παξιμαδά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια