Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στη γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς του 4ου Νηπιαγωγείου Μάνδρας στη Συνοικία Παπακώστα ο Δήμαρχος Αρμόδιος Γ. Δρίκος




Μαζί με τα μικρά παιδιά τους γονείς και τους νηπιαγωγούς του 4ου Νηπιαγωγείου Μάνδρας στην Συνοικία Παπακώστα βρέθηκε ο Δήμαρχος Αρμόδιος Γ. Δρίκος προσκεκλημένος την Τρίτη 04 Ιουνίου 2024, στην καθιερωμένη γιορτή για τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους.


Τα παιδιά παρουσίασαν μια γιορτή γεμάτη φαντασία, κέφι, παιχνίδια. Στο χώρο είχαν ετοιμαστεί διάφορες δραστηριότητες και τα παιδιά έπαιξαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν για αρκετές ώρες, ενώ στο τέλος γεύτηκαν κεράσματα από τον μπουφέ και πήραν αναμνηστικά δώρα.


Χαιρετίζοντας τη γιορτή ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αρμόδιος Γ. Δρίκος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελείται στους παιδικούς σταθμούς, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη και τη φροντίδα στα παιδιά ευχαρίστησε, τις παιδαγωγούς και το προσωπικό που εργάστηκαν σκληρά για ακόμα μια σχολική χρονιά, προσθέτοντας ότι: «Η γιορτή των Παιδικών Σταθμών της πόλης μας έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία. Είναι ιδιαίτερη η συγκίνησή μου όταν βλέπουμε τα παιδιά μας να αναπτύσσονται, να εξελίσσονται και να μετέχουν σε τόσο ωραία δρώμενα. Προσωπικά τόσο οι Εργατικές Συνοικίες όσο και η Συνοικία Παπακώστα, επειδή έχω μεγαλώσει εδώ, είναι στοίχημα για εμένα, είμαι εδώ για να δώσω το παρόν και να αποδείξουμε ότι αυτές οι περιοχές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου μας, διότι θα έχουν την ίδια ταχύτητα και τον ίδιο ρυθμό ανάπτυξης όπως τους αρμόζει και τους αξίζει παρά την εγκατάλειψη που είχαν τα προηγούμενα χρόνια. Ως Δημοτική Αρχή είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, δίπλα στους εκπαιδευτικούς μας, είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε και να ενδυναμώσουμε τις σπουδαίες αυτές προσπάθειες. Συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με δημιουργική και παιδαγωγική διάθεση και υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια