Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας αγκαλιάζει την Εθνική Ομάδα Τυφλών Goalball

 


Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα ζωής προχώρησε στην παραχώρηση του 1ου Κλειστού Γυμναστηρίου Μάνδρας, για την κατάλληλη και σωστή προετοιμασία του ανδρικού και γυναικείου τμήματος, της Εθνικής μας Ομάδας Τυφλών Goalball

Η ανδρική ομάδα τυφλών προετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκολμπολ που θα διεξαχθεί στην Ιταλία, ενώ η γυναικεία ομάδα για το Inter Cup που θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας.

Ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, αφού παρακολούθησε την προπόνησή τους και συνομίλησε με τους αθλητές, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχόμαστε στον Δήμο μας την αποστολή της Εθνικής ομάδας γκόλμπολ  η οποία προετοιμάζεται για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας στηρίζει πάντα τις προσπάθειες αυτές ώστε να είναι αρωγός σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, βάζοντας το δικό μας λιθαράκι, προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Στηρίζουμε τον αθλητισμό. Τα άτομα με αναπηρία χρειάζονται συγκεκριμένες υποδομές και εξειδικευμένο προσωπικό. Στα άμεσα πλάνα μας είναι η διοργάνωση ημερίδων ώστε ο κόσμος να γνωρίσει την αναπηρία και γενικότερα να γίνει μια καλύτερη ενημέρωση σε ό,τι αφορά την αναπηρία και τον αθλητισμό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριές μας και μακάρι να έρθουν και μετάλλια».

Ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Αρμόδιος Γ. Δρίκος σε άριστη συνεργασία με την Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρίες, δεσμεύτηκε να είναι πάντα στο πλευρό τους ως Δήμος στηρίζοντας έμπρακτα κάθε αθλητική τους δραστηριότητα, αλλά και στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την εδραίωση της άψογης συνεργασίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια