Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ξύλο και των γονέων στο «Σύλλογο Μεσσηνίων Δυτικής Αττικής» στο Περιστέρι



 «Parapolitic Annotation»

Το ακούσαμε και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας! Χαμός στη τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Συλλόγου Μεσσηνίων Δυτικής Αττικής». Βαριές κουβέντες, καυστικά σχόλια και πολύ ξύλο! Από σφαλιάρες, μπουνιές, κουτουλιές, μέχρι σκίσιμο ρούχων! 

Τρεις οι θύτες και ένα το θύμα που τις άρπαξε για τα καλά και όπως ήταν αναμενόμενο, στο σημείο κατέφθασε και η ΔΙΑΣ, αλλά τα θερμόαιμα μέλη που έριξαν το ξύλο είχαν προλάβει να την κοπανήσουν, οπότε δεν έγινε  καμία σύλληψη και απλά κατεγράφη το γεγονός. Να σημειώσουμε εδώ, ότι το πολύ ξύλο που έφαγε ο νεαρός, ήταν από το γυναικείο μέλος της παρέας.

Παρ' όλα αυτά, ο «μικρός» αφού τις έφαγε, πήγε αργότερα στο νοσοκομείο για να πάρει και «πιστοποίηση» ιατρού για τον ξυλοδαρμό και από ότι έχουμε πληροφορηθεί, ο ίδιος θα προχωρήσει σε μήνυση εναντίων των τριών, ο οποίος ο ένας είναι μέλος του Δ/Σ και οι άλλοι δυο απλά μέλη του Συλλόγου. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εκλογές που ήταν να γίνουν στις 26 Ιουνίου στο Σύλλογο για την ανάδειξη νέου Δ/Σ σύμφωνα και με δελτίο τύπου του Συλλόγου, αναβλήθηκαν μέχρι νεοτέρας.

Και όμως, το γεγονός που συνέβηκε, μόνο τυχαίο δεν είναι! Σύμφωνα με πληροφορίες και εδώ έχει βάλει το χεράκι της συγκεκριμένη Βουλεύτρια που νομίζει ότι της ανήκει ο Σύλλογος. Γενικά αρέσει στην κυρία, να χώνει την μύτη της σε υποθέσεις που δεν την αφορούν και η οποία τελικά με όλη αυτή την σειρά γεγονότων, εξελίσσεται σε μέγα πολιτικό μπαχαλάκια της δυτικής Αθήνας. Έτσι έκανε και πριν λίγους μήνες με σύνδεσμο της δυτικής Αθήνας και από ότι έχουμε πληροφορηθεί, κάποιοι της ετοιμάζουν μεγάλο χουνέρι στις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές. Ίσως δεν έχει καταλάβει η βουλεύτρια, ότι αυτά που κάνει έχουν επιπτώσεις και... στο κόμμα της. Ας πρόσεχε...

Υ.Γ - Εννοείται ότι η «στήλη» δεν παίρνει το μέρος κανενός, απλά μεταφέρει το γεγονός και για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.   

ΠΗΓΗ; pitsounicity.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια