Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Έναρξη διαδικασίας εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς και τα Βρεφικά Τμήματα του Δ. Ελευσίνας

 




 

Ο Δήμος Ελευσίνας πληροφορεί τους γονείς, ότι οι εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025, ξεκινούν την 24/05/2024 και θα διαρκέσουν έως και την  23/06/24.  Οι  ενδιαφερόμενοι γονείς, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και φέτος, χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του διοικητικού έργου των υπηρεσιών του Δήμου. Καθώς τα δικαιολογητικά δεν θα αποστέλλονται ταχυδρομικά, παρακαλεί, όπως κατά τη διαδικασία υποβολής της αίτησης να υπάρχουν όλα τα δικαιολογητικά τα οποία  υποχρεούνται  να υποβάλουν στην πλατφόρμα. Για  τις ελλιπείς αιτήσεις δεν θα υπάρχει δυνατότητα αξιολόγησης..

 

Οι πληροφορίες και τα δικαιολογητικά που υποχρεούνται να επισυνάψουν οι γονείς βρίσκονται σε ηλεκτρονική μορφή, αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (www.elefsina.gr) -ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - EΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, στο παρακάτω link:

 

https://polelefsina.intellisoft.gr

 

όπου θα δουν και την εφαρμογή για την είσοδο στην πλατφόρμα στις 24/05/2024, καθώς και  χρήσιμες οδηγίες για την αίτηση.

           

Τόσο πριν την έναρξη, όσο και κατά τη διαδικασία των εγγραφών η καθορισμένη επιτροπή και η Προϊσταμένη που εποπτεύει την ομαλή διεξαγωγή των εγγραφών είναι στη διάθεση των γονέων και κηδεμόνων για οποιοδήποτε θέμα, έκτακτο, προκύψει. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Προϊσταμένη του τμήματος, κα Κολιοφώτη Αικατερίνη στο Γραφείο Προσχολικής Αγωγής,  Eθνικής Aντιστάσεως 15, 19200 Ελευσίνα, στο τηλέφωνο: 210- 5546565 από  9.00 π.μ. -13.00 μ. μ. και στο e- mail: pros.ag@pakppa.gr  [ερωτήματα & τυχόν δικαιολογητικά εγγραφών]          

 Αιτήσεις γίνονται δεκτές για τα νήπια που συμπληρώνουν τα 2,5 έτη, την 30η Σεπτεμβρίου 2024 και για τα βρέφη, που συμπληρώνουν τους 18 μήνες την 30η Σεπτεμβρίου 2024. 

Διευκρινίζεται δε, ότι δεν γίνονται δεκτές οι αιτήσεις που αφορούν στα προνήπια (έτος γέννησης 2020), καθώς η φοίτηση και εγγραφή των προνηπίων στα Νηπιαγωγεία είναι υποχρεωτική.   

Επισημαίνεται ότι εργαζόμενες και άνεργες μητέρες καθώς και γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να ενταχθούν στο πλαίσιο της Δράσης «Πρόγραμμα Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» έτους 2024-2025, που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.- πρόγραμμα ΕΣΠΑ). Σε περίπτωση ένταξής τους στο πρόγραμμα αυτό, η θέση του παιδιού είναι διασφαλισμένη στον Παιδικό Σταθμό επιλογής του γονέα. Για τη σχετική πληροφόρηση  μπορείτε να ενημερώνεσθε είτε  από την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr) είτε από το γνωστό Γραφείο Προσχολικής Αγωγής,  Eθνικής Aντιστάσεως 15, 19200 Ελευσίνα, στο τηλέφωνο: 210- 5546565.

           

                                                                                          

 

                                          

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια