Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Άτακτη υποχώρηση Χαρδαλιά μετά την αποχή Παππού από τις εκλογικές διαδικασίες στον ΕΔΣΝΑ;;;




  whispers

    Μετά την ηχηρή απουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού από τις εκλογικές διαδικασίες του Ειδικoύ  Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) φαίνεται πως ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς τρέπεται σε άτακτη υποχώρηση. Πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς την επίσκεψη των δύο Αντιπεριφερειαρχών   στο δήμο Φυλής, λίγες μέρες από την τοποθέτηση από τον κ. Χαρδαλιά των "επίδοξων μάγων" που θα λύσουν τον γόρδιο δεσμό της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, χωρίς να "ακουμπήσουν" την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση από τον Δήμο Φυλής σχετικά με την επίσκεψη:

Τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Κλεάνθη Βαρελά και την αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και  Κτηνιατρικής: Δήμητρα Αγγελάκη υποδέχθηκε στο Γραφείο του το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 
Στην εποικοδομητική συνάντηση  στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, συζητήθηκαν  θέματα που αφορούν στην εξέλιξη των έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια Αττικής. 
 Συζητήθηκαν επίσης οι προοπτικές  που ανοίγονται στην ευρύτερη περιοχή,  με το αναπτυξιακό πρόγραμμα έργων που έχει ανακοινωθεί από τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, για τη Δυτική Αττική.
Οι Αντιπεριφερειάρχες επεσήμαναν από την πλευρά τους ότι είναι στη διάθεση του Δήμου Φυλής προκειμένου να συνδράμουν το πολύπλευρο  και καινοτόμο έργο του.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια