Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Περιοδεία της Νέας Δημοκρατίας στο Ζεφύρι και τη Φυλή ενόψει των Ευρωεκλογών με επικεφαλής τον Ευάγγελο Λιάκο

 



 Θερμής υποδοχής έτυχε η επίσκεψη του βουλευτή Βαγγέλη Λιάκου στο Ζεφύρι και τη Φυλή, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Ο κ. Λιάκος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους κατοίκους και φορείς της περιοχής, να συζητήσει μαζί τους και να ακούσει τα θέματα που τους απασχολούν. 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο βουλευτής επισκέφθηκε τα ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, Φυλής και Ζωφριάς, όπου συνομίλησε με τους ηλικιωμένους και ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους σε θέματα που αφορούν τις συντάξεις, οι οποίες ναι μεν έχουν αυξηθεί αλλά ροκανίζονται από την ακρίβεια που επιμένει. Ο βουλευτής αναγνώρισε τη δυσκολία αλλά επισήμανε και όλα τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση ως τώρα και τις πιέσεις που ασκεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς την Ευρώπη. 

Η περιοδεία συνεχίστηκε στα καφενεία, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους, ανταλλάσσοντας απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις προκλήσεις της περιοχής. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημαρχείο Φυλής και τα ΚΕΠ, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία των υπηρεσιών και τις προσπάθειες βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πολιτών αλλά και τα γραφεία Περιβάλλοντος-Καθαρισμού και την Κοινωνική Υπηρεσία-Κοινωνικές Δομές, όπου ενημερώθηκε για τα προγράμματα και τις δράσεις τους. 

Τελευταία στάση του βουλευτή ήταν στον Ιερό Ναό Παναγίας Γρηγορούσας, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη της κατασκευής και την ιστορία του.

Κλείνοντας και αυτή την περιοδεία ο κ. Λιάκος εξέφρασε τη σπουδαιότητα της συμμετοχής των πολιτών στις κάλπες για να είναι η χώρα μας πιο ενισχυμένη στην Ευρώπη. Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει προχωρήσει δομικές μεταρρυθμίσεις και έχει αλλάξει την εικόνα μας στο εξωτερικό. Η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας μας φέρνει σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη.

 Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την περιοδεία:


























































































 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια