Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Υπέροχη η χορευτική παράσταση, στο Δημοτικό Θέατρο Μάνδρας «Μελίνα Μερκούρη» από το Λύκειο Ελληνίδων ΠΤΧ Ελευσίνας



Η χορευτική παράσταση που παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Μάνδρας «Μελίνα Μερκούρη», με τίτλο «Μάναν μ' ήρτεν η άνοιξη, το γέρμο καλοκαίρι», συγκίνησε όλους όσους παρευρέθηκαν, προσφέροντας ένα υπέροχο θέαμα από τραγούδια και χορούς.

Ένα πολύπλευρο αφιέρωμα και μια εκδήλωση ανάδειξης και προβολής της πολιτιστικής μας ταυτότητας, ταξίδεψαν το κοινό στον χρόνο και στον χώρο, ζωντανεύοντας μνήμες, εικόνες και συναισθήματα.

Σε αυτή τη μεγάλη πολιτιστική συνεύρεση, το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Αρμόδιος Γ. Δρίκος συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και μέλη της δημοτικής αρχής.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιος Γ. Δρίκος ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παραβρίσκομαι και χαιρετίζω τις εργασίες της εκδήλωσης του Λυκείου Ελληνίδων ΠΤΧ Ελευσίνας, στην Μάνδρα. Το Λύκειο Ελληνίδων αποτελεί φάρο πολιτισμού, πιστό θεματοφύλακα και συνεχιστή των ηθών και των εθίμων μας. Στηρίζουμε τον πολιτισμό και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε του δράση, δημιουργώντας μια ουσιαστική σχέση, με αποτέλεσμα την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου ‘’Μελίνα Μερκούρη’’ τόσο για την κάλυψη πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, όσο και για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της περιοχής μας».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιος Γ. Δρίκος,  ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής και εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων κ. Αθανάσιος Μπούρας, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ξανθή Παππά – Ρούσση, η τοπική σύμβουλος κ. Καλομοίρα Κώνστα και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λίγγος. 


Θερμές ευχαριστίες στο Photo Studio Romeo (ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 100, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ) για την κάλυψη της εκδήλωσης και την παραχώρηση των φωτογραφιών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια