Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Περιοδεία της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας, Δώρας Αυγέρη, στη Δυτική Αττική

 




 

 

Την Τετάρτη 29/5, h πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, δημοσιογράφος και  νομικός Δώρα (Θεοδώρα) Αυγέρη. πραγματοποίησε περιοδεία στη Δυτική Αττική στο πλαίσιο της περιοδείας της για τις ευρωεκλογές,  

Click me!

Πρώτη στάση το Δημαρχείο και οι Υπηρεσίες του Δήμου Ελευσίνας, κατά την οποία επισκεφθήκαμε τους εργαζόμενους, συναντηθήκαμε με το Δήμαρχο Ελευσίνας, κ. Γεωργόπουλο Γεώργιος, τους αντιδημάρχους  Οικονομικών και Καθαριότητας  κ. Τσάμη Γεώργιο και κ. Σεμερτζίδη Χαράλαμπο, αντίστοιχα και με τον πρόεδρο των εργαζόμενων, κ. Τζαφέρη Κίμωνα. Τα ζητήματα της εργασιακής επισφάλειας, η αποστελέχωση των δήμων, ο ελλιπής στόλος οχημάτων και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, κυρίαρχα στις κουβέντες. 

Στα κτίρια των υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής επισκεφθήκαμε τους εργαζόμενους και στο κεντρικό κτίριο μας υποδέχτηκε ο αντιπεριφερειάρχης, κ. Βαρελάς Κλεάνθης. 

Στη λαϊκή αγορά της Μαγούλας που άλλοτε έσφυζε από κόσμο, βρήκαμε εμπόρους και παραγωγούς να δυσκολεύονται  και να απογοητεύονται από τη χαμηλή συμμετοχή και τις μετρημένες αγορές των καταναλωτών και τους καταναλωτές να διστάζουν και τελικά να αγοράζουν μόνο ένα μέρος όσων είχαν σχεδιάσει να αγοράσουν αρχικά. 

Στον πεζόδρομο και στην αγορά της πόλης της Ελευσίνας είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με επαγγελματίες, δημότες για τα προβλήματα των επιχειρήσεων, τη μειούμενη αγοραστική δύναμη των καταλωτών, το τέρας της ακρίβειας και τις κυβερνητικές πολιτικές ανοχής της μεγάλης αισχροκέρδειας. 

Στο Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», μια στάση μεγαλύτερης διάρκειας, συζητήσαμε με διοικητικό και ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό για όλα τα ζητήματα στη Δημόσια Υγεία, την προοπτικής της και τις ανάγκες της, αλλά και τα ειδικά θέματα του συγκεκριμένου νοσοκομείου. 

Αργά το απόγευμα στη Μάνδρα πραγματοποιήσαμε, σε καφέ της πόλης, συνάντηση και συζήτηση γνωριμίας μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. από την Δυτική Αττική με την Θεοδώρα Αυγέρη.

 


Στο κλείσιμο της ημέρας πραγματοποιήσαμε εξόρμηση στην αγορά και την κεντρική πλατεία της πόλης των Άνω Λιοσίων, για συζήτηση και διανομή υλικού.

 

































 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια