Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Διπλή γιορτή για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αιγάλεω!

 



 

Τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Αιγάλεω τσούγκρισαν κόκκινα αυγά και αντάλλαξαν ευχές και λουλούδια, γιορτάζοντας στις διαδοχικές τους εκδηλώσεις το Πάσχα, και τη Γιορτή της Μητέρας, καθώς οι δύο γιορτές ήταν πολύ κοντά χρονικά.

 

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος και η Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Προστασίας, Ισότητας & Παιδικών Σταθμών Νίκη Βελλιανίτη απηύθυναν χαιρετισμό στα μέλη και ευχήθηκαν υγεία και αγάπη για όλους, ώστε να μπορούν πάντα να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μαζί.

 

Κατόπιν με πασχαλινά εδέσματα, λικέρ, τραγούδια, χορό και ποιήματα γιόρτασαν όλοι μαζί στους χώρους των ΚΑΠΗ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι απαγγελίες κειμένων και ποιημάτων με θέμα την αξία και τη σημασία της μητέρας στην οικογένεια, οι οποίες προκάλεσαν έντονη συγκίνηση στους παρευρισκόμενους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε μια συμβολική κίνηση, μοιράστηκαν γλαστράκια με λουλούδια σε όλες τις μητέρες.

 

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των εορτασμών πραγματοποιήθηκε μια όμορφη διαγενεακή δράση, όπου οι γηραιότεροι και οι νεότεροι σε ηλικία συναντήθηκαν, τραγούδησαν και γιόρτασαν μαζί, διατηρώντας ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση των σχέσεων των διαφορετικών γενεών.

 

Τις εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ της πόλης μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Επικεφαλής της παράταξης «Ανάπλαση Αιγάλεω» Δημήτρης Μπίρμπας, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτα Μερκουράκη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στέλιος Βασιλειάδης και Ζωή Ψωμιάδη.

 

Επίσης παρευρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί τους η Βουλευτής Ρένα Δούρου, οι Ευρωβουλευτές Έλενα Κουντουρά και Κώστας Αρβανίτης καθώς και πολλοί υποψήφιοι Ευρωβουλευτές.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια