Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Περιοδεία κλιμακίου ΝΔ στον Δήμο Μάνδρας με επικεφαλής τον Ευάγγελο Λιάκο



 Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία πραγματοποίησε με επιτυχία περιοδεία, στον Δήμο Μάνδρας, με επικεφαλής τον Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Ευάγγελο Λιάκο. Η περιοδεία περιλάμβανε επισκέψεις σε διάφορα σημεία του δήμου, ενισχύοντας τον διάλογο με τους πολίτες και επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του κόμματος για την ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής.

Ο Ευάγγελος Λιάκος επισκέφθηκε το Δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας, όπου είχε μία εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο, Αρμόδιο Δρίκο, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής κυβέρνησης για την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης.

Η περιοδεία συνεχίστηκε με την επίσκεψη στο ΚΑΠΗ της Μάνδρας, όπου ο κ. Λιάκος συνομίλησε με τα μέλη και το προσωπικό του κέντρου και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Στη συνέχεια, ο κ. Λιάκος βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας, εκφράζοντας την εκτίμησή του για το έργο των αστυνομικών και συζητώντας τρόπους βελτίωσης της ασφάλειας στην περιοχή. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στα καφενεία της πόλης, όπου ο κ. Λιάκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει άμεσα με τους κατοίκους, ακούγοντας τις ανησυχίες και τις ιδέες τους για τον δήμο.

Η περιοδεία αυτή αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων και την ενίσχυση της σχέσης μεταξύ των πολιτών και της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Λιάκος μαζί με στελέχη και μέλη του κόμματος θα συνεχίσουν τις επισκέψεις σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια