Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τελευταία ανακοίνωση για ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές & μισθωτές οικοπέδων και λοιπών αδόμητων χώρων

 


Ο Δήμος Πετρούπολης, για μια ακόμα φορά, επισημαίνει την υποχρέωση καθαρισμού των οικοπεδικών και άλλων αδόμητων χώρων, λόγω έναρξης της Αντιπυρικής Περιόδου, την 1η Μαΐου 2024.

Καλούνται οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές και μισθωτές να προβούν το συντομότερο στον ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ τους, καθώς και στην ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ στο Εθνικό Μητρώο τήρησης μέτρων προληπτικής πυροπροστασίας μέχρι την 31η Μαΐου 2024.

Για την συλλογή των υλικών που θα προκύψουν, θα χρησιμοποιούνται μεγάλοι σάκοι απορριμμάτων, που σε συνεννόηση με το τμήμα Αποκομιδής της Διεύθυνσης Καθαριότητας στο τηλέφωνο 210-5021300, θα τοποθετούνται έξω από τον χώρο που καθαρίστηκε, ώστε να προγραμματιστεί η αποκομιδή τους.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης καθαρισμού του χώρου και υποβολής της υπεύθυνης δήλωσης, ο Δήμος δύναται βάσει του άρθρου 94 του Ν.3852/2010 (Πρόγραμμα «Καλλικράτης»), να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες καθαρισμού των οικοπέδων με επιβάρυνση των ιδιοκτητών τους (0,50€ / τετρ. μέτρο οικοπέδου και ελάχιστο ποσό 200€), και επιβολή προστίμου 1.000€ στους ανωτέρω υπόχρεους.

Διεύθυνση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια