Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Δήμος Φυλής θα τιμήσει τις μητέρες των παιδιών με αναπηρία



Η ημέρα για τη 2η Γιορτή της Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία πλησιάζει και η πλατεία Ηρώων του Δήμου Φυλής την Τρίτη 14 Μαΐου στις 18.00 θα γεμίσει με χαμόγελα αισιοδοξίας και θέλησης! Ασφαλώς όχι τυχαία ημερομηνία, καθώς τότε είναι ο… στόχος να καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία, με τον πλανήτη να τιμά τις αφανείς ηρωίδες, οι οποίες δίνουν πραγματική καθημερινή μάχη!

Την παρουσίαση της φετινής γιορτής έχουν αναλάβει ο παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος με ομιλήτρια τη μαχητική παιδοψυχολόγο Χρυσούλα Μαυράκη, ενώ οι Πέτρος Ιμβριος και Γιώργος Δασκουλίδης θα τραγουδήσουν για χάρη των μητέρων και των παιδιών τους! Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση, που έχει τη σφραγίδα της 4ΑμεΑ, της Νένας Χρονοπούλου και του Τάσου Μητρόπουλου, θα υπάρξουν πολλές και όμορφες εκπλήξεις, δίνοντας χρώμα σε μία ξεχωριστή και μοναδική βραδιά.


Επίσης τις μητέρες θα υποδεχθούν , με έναν ιδιαίτερο & όμορφο τρόπο η Φιλαρμονική Δήμου Φυλής & η Χορωδία Συλλόγου “Μουσικό Όραμα”.

Η βραδιά τέλει υπό την αιγίδα του Δήμου Φυλής & της 4ΑΜΕΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια