Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συναυλία και έκθεση έργων στην Ανθοκομική Έκθεση

 


Σάββατο βράδυ, Άλσος, άνοιξη , Ανθοκομική Έκθεση σε λειτουργία και η μπάντα του 4ου ΓΕΛ Αιγάλεω, που πλημμύρισε τον όμορφο χώρο στο συντριβάνι, με υπέροχες μουσικές, τραγούδια,  χορό, κέφι και κατά χειροκροτήθηκε από το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τον χώρο και καμάρωσε τα παιδιά ! 

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω ευχαριστεί θερμά όλους τους μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν τόσο με τα υπέροχα έργα ζωγραφικής, όσο και τις πολύ όμορφες φωτογραφίες στην Έκθεση ( που θα γίνει εκ νέου σε χώρο και ημερομηνία που θα ανακοινωθούν σύντομα) και όλους τους μαθητές, μαθήτριες του 4ου  ΓΕΛ Αιγάλεω, της μπάντας "Viva la musica" , την καθηγήτρια , εμπνευστή και δημιουργό της μπάντας , Φλώρα Βγόντζα , την διευθύντρια του σχολείου κα Μαρία Αναγνωστου, όλους τους εκπαιδευτικούς του λυκείου που βρέθηκαν εκεί και στήριξαν τα παιδιά, τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 4ου ΓΕΛ, Δημήτρη Λιζαρδο και το ΔΣ του συλλόγου για την στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια τους στην διοργάνωση. 
Επίσης ευχαριστεί το Τμήμα Πράσινου του Δήμου Αιγάλεω, για την ευκαιρία να συμμετέχει η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω στην Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου με δράσεις μαθητών, για πρώτη φορά, καθώς και για την εποικοδομητική συνεργασία. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χειροκρότησαν τα παιδιά, η Βουλευτής κα Βιβή Δαγκα ( ΚΚΕ) , ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κος Δημήτρης Μπογρακος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δία βίου μάθησης, κα Θωμαΐς Γεωργούλη, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης, κος Νίκος Καραγιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κος  Γ. Περρακης,  Γ. Δημομελέτης, Στ. Σέρβος, Στ. Βασιλειάδης, ο πρόεδρος Β' ΕΛΜΕ κος Θ. Κατσωνόπουλος, η Υπεύθυνη ΚΔΑΠ κα Χ. Κοπιτση. 

Ευχαριστίες από καρδιάς σε όλους όσους συμμετείχαν, βοήθησαν και στήριξαν την επιτυχία των εκδηλώσεων , επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους πολυτάλαντους μαθητές του Δήμου Αιγάλεω  από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων. 


























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια