Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

600.000€ εισρέουν στα ταμεία του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας

 



Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με πέντε (5) αποφάσεις του δικαίωσε πλήρως τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας για τον τρόπο υπολογισμού του τέλους αμμοληψίας από τις τσιμεντοβιομηχανίες.

Πιο συγκεκριμένα τελεσίδικα απορρίφθηκαν οι προσφυγές τσιμεντοβιομηχανίας που λειτουργεί λατομεία εξορύξεων αδρανών υλικών μέσα στα Διοικητικά όρια του Δήμου μας. Έτσι η τσιμεντοβιομηχανία, καλείται να καταβάλει στα ταμεία του Δήμου μας ποσό, που με τις προσαυξήσεις ξεπερνάει τις 600.000€.

Ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας μετά την δικαστική δικαίωση από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, στην σχετική του δήλωση επισημαίνει: «Καταφέραμε και πετύχαμε ακόμη μια δικαίωση για τον Δήμο μας.  Κινηθήκαμε υπεύθυνα και τεκμηριωμένα και καταφέραμε κάτι πολύ σημαντικό. Με τις νομικές υπηρεσίες του Δήμου μας αποδείξαμε ότι είχαμε και την γνώση και την σωστή κρίση. Με εν λόγω δικαστική δικαίωση, ένα πολύ σημαντικό ποσό πρόκειται να καταβληθεί στα ταμεία του Δήμου μας. Τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν για έργα αποκατάστασης του περιβάλλοντος, αναπλάσεων και χώρων άθλησης και αναψυχής για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου μας. Ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα και πρόγραμμα, να συμβάλλουμε εμπράκτως για μια πόλη ανθρώπινη και να δημιουργήσουμε ένα Δήμο αντάξιο των πολιτών του, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές».

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια