Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στιγμές συγκίνησης και χαράς για τα μέλη των ΚΑΠΗ και τα παιδιά από “ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ” - Λίλιαν Βουδούρη

 


Ξεχωριστές στιγμές συγκίνησης και χαράς έζησαν τα μέλη των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου μαζί με τα παιδιά από το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Λίλιαν Βουδούρη. 

Οι ηλικιωμένοι των ΚΑΠΗ,  την Τρίτη 26 Μαρτίου στα Άνω Λιόσια και τη Δευτέρα 8 Απριλίου στο Ζεφύρι,  είχαν τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν τους ωφελούμενους του Κέντρου Ατόμων με αναπηρία “ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ”, καθώς και την  κοινωνική Λειτουργό κ. Μαρία Καθιώτου, την εργοθεραπέυτρια κ. Βασιλική Κωνσταντινίδου και την  καθηγήτρια μουσικής Ιφιγένεια Μαθοπούλου. Στην όμορφη πρωτοβουλία συμμετείχαν επίσης τα μέλη των χορωδιών των δύο ΚΑΠΗ με την καθηγήτρια τους κ. Ρούλα Λεβαντή. 

 Οι υπεύθυνες του Κέντρου φιλοξενίας ατόμων με αναπηρία Λίλιαν Βουδούρη παρουσίασαν τις δράσεις τους και πτυχές της ζωής μέσα στους χώρους εκπαίδευσης και δημιουργίας του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ. Τα παιδιά, μαζί με τα μέλη των ΚΑΠΗ τραγούδησαν, χόρεψαν κι έζησαν στιγμές μοναδικές που θα μείνουν χαραγμένες στην σκέψη τους. 

 Όλοι τους, έδωσαν την υπόσχεση να έχουν και νέες συναντήσεις ώστε να πραγματοποιηθούν ανάλογες  ομαδικές δράσεις. 

Τα παιδιά, τις υπεύθυνες του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ, τη χορωδία, την καθηγήτρια τους αλλά και την Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής Ειρήνη Αλυματήρη,  ευχαρίστησαν με θερμά λόγια, μεταφέροντας και τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού,  οι Πρόεδροι των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς και Ζεφυρίου Αθανάσιος Σχίζας,  με την υπόσχεση να είναι αρωγοί στο έργο τους. 

Το επόμενο ραντεβού κλείστηκε για την  Τρίτη 23 Απριλίου, οπότε μέλη των ΚΑΠΗ  θα επισκεφτούν το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ για τις πασχαλινές αγορές τους. 









































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια