Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Προτεραιότητα η επέκταση της Γραμμής 2 του Μετρό προς τη Δυτική Αττική




 Στο Δήμο Ιλίου βρέθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, , Νίκος Ταχιάος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., Νίκο Κουρέτα όπου επισκέφθηκαν τις θέσεις των σταθμών του Μετρό που θα εξυπηρετούν την περιοχή.

Τον Υφυπουργό και τον κ. Κουρέτα συνόδευε η Δήμαρχος Ιλίου, Ανδριάνα Αλεβίζου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κουκουβίνος, Αντιδήμαρχοι και στελέχη του υπηρεσιακού μηχανισμού του δήμου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι προτάσεις της δημοτικής αρχής σχετικά με την προσβασιμότητα των σταθμών και την αποτροπή της κυκλοφοριακής επιβάρυνσης των όμορων περιοχών. Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.  θα αξιολογήσει την εφικτότητα τους ώστε, εφόσον αυτό είναι δυνατόν, τα πρόσθετα έργα που θα χρειαστούν, να υλοποιηθούν στο πλαίσιο του δημοπρατηθέντος έργου.  Σε κάθε περίπτωση, ο σχεδιασμός του έργου αποβλέπει στην αναβάθμιση των περιοχών που επηρεάζονται και στην απόδοση αναπλασμένων και λειτουργικών δημόσιων χώρων και σύγχρονων υποδομών που θα αντικαταστήσουν αυτές που θα χρειαστεί να μεταστεγαστούν όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια