Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μία σπουδαία υπηρεσία, δωρεάν για τους ηλικιωμένους της Πετρούπολης.



Η Συλλογικότητα Βοήθεια Συνανθρώπων Μας  Στην Πετρούπολη σε συνεργασία με τον Δήμο Πετρούπολης πέτυχε μία μοναδική συνεργασία με το μικροβιολογικό κέντρο Medical Lab Expert , για την ποιότητα της υγείας των ηλικιωμένων μελών των ΚΑΠΗ με σημαντικό οικονομικό όφελος, σε μία εποχή πολύ δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών. 

Το μικροβιολογικό εργαστήριο θα προσφέρει σε κάθε μέλος των ΚΑΠΗ του Δήμου Πετρούπολης αιματολογικές εξετάσεις έχοντας πλήρη απαλλαγή της συμμετοχής του επί του παραπεμπτικού, όταν ο εξεταζόμενος μέλος των ΚΑΠΗ έχει συνταγογραφημένο παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ, προσκομίζοντας απλά την προσωπική του  κάρτα μέλους ΚΑΠΗ.

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος αδυνατεί να προσέλθει για εξετάσεις λόγω του ότι θα είναι κατακεκλειμένος ασθενής τότε κατόπιν ραντεβού θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ αιμοληψία κατ’ οίκον.

Οι αιμοληψίες θα γίνονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο, καθώς και ομαδικές αιμοληψίες στα ΚΑΠΗ εφόσον υπάρχει ενδεδειγμένος χώρος, ιατρείου κατόπιν συνεννόησης με το εκάστοτε ΚΑΠΗ  για την ημέρα και την ώρα.

Αυτή η υπηρεσία δίνει την ευκαιρία στα μέλη των ΚΑΠΗ να προβούν στις απαραίτητες αιματολογικές τους εξετάσεις δωρεάν, δίνοντας τους ανάσες τη στιγμή που τα οικονομικά των ανθρώπων αυτών δεν τους επιτρέπουν  ούτε το αυτονόητο.

Η αγάπη για τον άνθρωπο, η διάθεση συνεργασίας και η πίστη στην αλληλεγγύη σε μία κοινωνία που κλυδωνίζεται από αντιλαϊκές πολιτικές έφεραν αυτή την εξέλιξη και προσφορά σε μία από τις πιό ταλαιπωρημένες κοινωνικές κατηγορίες.

Ευχαριστούμε θερμά το Μικροβιολογικό Κέντρο Medical Lab Expert,  Μεγάλου Αλεξάνδρου 53 Ίλιον 13123 για την παροχή και την πρόθεση προσφοράς πρός τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Πετρούπολης.

Ευχαριστούμε θερμά και την εθελόντρια μας

γραφίστρια Μητσιου Ειρήνη

για το υπέροχο ποστ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν καθημερινά να επικοινωνούν με τα ΚΑΠΗ και να λαμβάνουν οδηγίες και πληροφορίες για τις αιματολογικές τους εξετάσεις.  

Δήμος Πετρούπολης

Για την Συλλογικότητα, Βοήθεια Συνανθρώπων Μας Στην Πετρούπολη ΑΜΚΕ

ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (διαχειριστής)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια