Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Επανεκλογή του Βασίλη Λαζάρου στην Προεδρία του Συνδέσμου Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ)

 


Εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης του Συνδέσμου Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ), πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024. Στη θέση του Προέδρου είχαμε την επανεκλογή του Βασίλη Λαζάρου Ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής  Μιχάλης Καλογερόπουλος θα είναι ο νέος Αντιπρόεδρος του ΣΥΝ.ΠΑ. 
 Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία, συνεχάρη με θέρμη το νέο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής του Μιχάλη Καλογερόπουλο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Φυλής με αξιοσύνη. Θερμά συγχαρητήρια έδωσε επίσης στον Πρόεδρο Βασίλη Λαζάρου και τα νέα μέλη της Διοίκησης του ΣΥΝΠΑ. 
  Τακτικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκλέχθηκαν  ο ex officio Πρόεδρος  Βασίλης Λαζάρου και οι Μάρκος Μάμας (από τον Δήμο Ασπροπύργου), Παναγιώτης  Τσούκας (από τον Δήμο Διονύσου)  και Αναπληρωματικό μέλος ο Γιώργος Παπαγιάννης (από τον Δήμο Ωρωπού). 
  Ο Βασίλης Λαζάρου ανακοίνωσε δύο νέες σημαντικές δράσεις για την Πάρνηθα σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Η πρώτη στις 24 Μαρτίου όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη αναδάσωση στην Βαρυμπόμπη και η δεύτερη στις 7 Απριλίου με αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων με σύνθημα “Τρέχουμε για το βουνό μας – Τρέχουμε για την Πάρνηθα”. 
  Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν οι Δήμοι μέλη του ΣΥΝΠΑ με τους: Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού,  Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό, Δήμαρχο Ασπροπύργου Γιάννη Ηλία, Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια,  Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη  και τους Δημοτικούς Συμβούλους Αχαρνών: Κώστα Ρούσσα, Γιώργο Σιδηρόπουλο, Βασίλη Λαζάρου και Θόδωρο Συρινίδη, και τους νεοεκλεγέντες  Φυλής Μιχάλη Καλογερόπουλο,  Ασπροπύργου Μάρκο Μάμα, Διονύσου Παναγιώτη Τσούκα και Ωρωπού  Γιώργο Παπαγιάννη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια