Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εκατοντάδες πολίτες έκαναν το δωρεάν πελματογράφημα που πρόσφερε ο Δήμος Ασπροπύργου

 


  Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών, από όλες τις ηλικίες και όλες τις οικιστικές συνιστώσες του Ασπρόπυργου, ολοκληρώθηκε η δράση δωρεάν στατικής εξέτασης και δυναμικής ανάλυσης  βάδισης (πελματογράφημα), που προγραμμάτισε και υλοποίησε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ασπροπύργου, μέσω του Τμήματος Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, με αρωγό την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Μαυράκη –Τσίγκου Ελένη. 



 Η δράση εκδηλώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο, σε συνεργασία με την «Pelma Analysis», και τον  Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ.Αντώνη Κοναξή, ο οποίος παραχώρησε για τη δράση το  Α΄ Κ.Α.Π.Η, το Β΄ Κ.Α.Π.Η. και το Γ΄Κ.Α.Π.Η. Για δεύτερη φορά, με τη συμμετοχή μαθητών από το Ε.Π.Α.Λ.  Ασπροπύργου, από το τμήμα Βοηθών Φυσικοθεραπείας. Στη συγκεκριμένη φάση, μάλιστα, η δράση περιλάμβανε, εκτός από διαγνωστικό έλεγχο και βιωματικό εργαστήριο για τους μαθητές, οι οποίοι συνοδεύονταν από τις καθηγήτριες τους, κατόπιν συγκατάθεσης των κηδεμόνων τους. 




Συνολικά, 233 πολίτες όλων των ηλικιών, στη συντριπτική πλειονότητά τους, με προγραμματισμένα ραντεβού, αλλά και άτομα κάποιοι εξ αυτών εμβόλιμα, επωφελήθηκαν από τη συγκεκριμένη δράση και έτυχαν δωρεάν στατικής εξέτασης και δυναμικής ανάλυσης βάδισης (πελματογράφημα). 




  Κι αξίζει να σημειωθεί ότι, με αφορμή την εν λόγω πρωτοβουλία του Δήμου, 131 πολίτες του Ασπρόπυργου γράφτηκαν στο Κ.Ε.Π. Υγείας του Δήμου, για να συμμετέχουν στις μελλοντικές πρωτοβουλίες του, που έχουν σαφή κατεύθυνση την ενημέρωση, την πρόληψη και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια