Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παρουσία Παππού, Λιάκου και Κοσμόπουλου η ενημερωτική παρουσίαση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Φυλής



  Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου η ενημερωτική παρουσίαση της μελέτης με τίτλο: «ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΤΠΣ) του ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ (Δ.Ε. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, Δ.Ε. ΖΕΦΥΡΙΟΥ, Δ.Ε. ΦΥΛΗΣ)».  Τα στελέχη της ομάδας μελέτης της ένωσης των οικονομικών φορέων με την επωνυμία «ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΟΞΙΑΔΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΤΡΕΙΑ  - ΣΤΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ» που έχει αναλάβει κατόπιν ανοικτού διαγωνισμού, για λογαριασμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος,  και Ενέργειας, παρουσίασαν τον πολεοδομικό σχεδιασμό πρώτου επιπέδου στην έκταση των Δ.Ε. Φυλής, Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου.

Το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Φυλής που παρουσιάστηκε στην πρώτη συνάντηση, στο πλαίσιο εκπόνησης της μελέτης του, στο Δημαρχείο Φυλής, έχει σκοπό να καταγραφούν σημαντικά ζητήματα της περιοχής και να προχωρήσει προς όφελος της περιοχής.. Στόχος στο υπό σύνταξη ΤΠΣ να ανταποκρίνεται στις πραγματικές συνθήκες, ανάγκες και αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου Φυλής, με απώτερο σκοπό την θεσμοθέτηση της πλέον βιώσιμης πρότασης χωρικής οργάνωσης δίνοντας παράλληλα ώθηση της αναπτυξιακής τροχιάς του.


Την παρουσίαση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Βαγγέλης Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων & Εφαρμογών Περιφέρειας Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Νίκος Χατζητρακόσιας και ο εκπρόσωπος του Δήμου Φυλής της Επιτροπής Παρακολούθησης, Επίβλεψης και Παραλαβής της σύμβασης, Μάρκος Καλαφάτης. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια