Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με το «καλημέρα» πρόβλημα νομιμότητας στο δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού



  Αν με το «καλημέρα» επιστρέφει αποφάσεις η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής στον δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού και θέτει θέμα νομιμότητας εκλογικής διαδικασίας, τότε υπάρχει πραγματικό πρόβλημα και γεννιούνται πολλά ερωτηματικά, κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής το νέο δημοτικό συμβούλιο...

  Πρόβλημα με το πρακτικό απόφασης που αφορά την εκλογή μελών της Δημοτικής Επιτροπής, έπειτα από την 1η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, κατά την οποία εξελέγη το νέο προεδρείο. 

  Συγκεκριμένα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής κατά τον έλεγχο νομιμότητας που διενήργησε,  του πρακτικού – απόφασης 2/2024 της εκλογής Μελών Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού που έλαβε χώρα στην 1η ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της 2ης -01-2024 διαπίστωσε πρόβλημα στην διαδικασία που κατά ένα μέρος της πρέπει να επαναληφθεί.

  Η απόφαση μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ακυρώνουμε ως προς το μέρος που αφορά την κατάταξη των ισοψηφησάντων αναπληρωματικών μελών, προκειμένου να διενεργηθεί κλήρωση για την ορθή κατάταξη αυτών, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια