Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θεοφάνεια στη λίμνη Μπελέτσι και στο λιμάνι του Ωρωπού




ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλου και παρουσία του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη έγινε ο αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι του Ωρωπού με τη συμμετοχή των ενοριών του Αγίου Ανδρέα Σκάλας Ωρωπού και Αγίου Γεωργίου Νέων Παλατίων, των ιερών πατέρων, σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής και πλήθος κόσμου. Περίπου 20 πιστοί βούτηξαν για να πιάσουν τον σταυρό.

Ο κ.Γιάννης από το Καματερό, οικιστής στα Πηγαδάκια και πατέρας τριών παιδιών ήταν ο ευλογημένος της ημέρας καθώς έπιασε τον σταυρό. Η μπάντα του Δήμου έκλεισε την εκδήλωση με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. «Υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο και ευτυχισμένο 2024 χωρίς άλλα προβλήματα», ευχήθηκε μεταξύ άλλων στο μήνυμα του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ.Κύριλλος, ενώ ο Δήμαρχος Ωρωπού ευχήθηκε υγεία, ενότητα και προκοπή για όλο τον κόσμο.




ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΛΕΤΣΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Στην πανέμορφη λίμνη Μπελέτσι της Ιπποκρατείου Πολιτείας Αφιδνών του Δήμου Ωρωπού γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια και τελέσθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων και η ρίψη του Τιμίου Σταυρού χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ.Αθηναγόρα παρουσία του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη, σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, του προέδρου, των μελών της Δημοτικής Ενότητας Αφιδνών, εκπροσώπων Εθελοντικών ομάδων και πλήθος πιστών που για άλλη μία φορά κατέκλυσαν την περιοχή απολαμβάνοντας παράλληλα το μοναδικό τοπίο στην καρδιά της Πάρνηθας, ενώ στη συνέχεια πήραν αγιασμό από το παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδας. Τον σταυρό έπιασε ο νεαρός Αποστόλης που βούτηξε για πρώτη φορά και ευχήθηκε υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια