Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πρόσληψη Ειδικού Συμβούλου στον Δήμο Αιγάλεω


 Ο Δήμαρχος Αιγάλεω γνωστοποιεί την πρόθεσή του να προβεί στην πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού Συμβούλου Δημάρχου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και ο οποίος θα έχει εμπειρία ή επαγγελματική ειδίκευση σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση με πλήρες βιογραφικό σημείωμα, επισυνάπτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην Δημόσια Γνωστοποίηση και να τα υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως με κατάθεση της αίτησης και των προβλεπόμενων δικαιολογητικών μέσω της υπηρεσίας πρωτοκόλλου του Δήμου μας είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (idax_aigaleo@yahoo.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στη διεύθυνση: Ιερά Οδός 364 & Κάλβου, Αιγάλεω, τκ12243 απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου, υπ’ όψιν κυρίας Ανθούλας Γρηγορίου (τηλ. επικ. 2132044906,2132044959)

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων από Πέμπτη 18/01/2024 έως και Δευτέρα 22/01/2024.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια