Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ρεσιτάλ αξιοπρέπειας και αυτοσυγκράτησης από την απερχόμενη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής



   "Οι θεοί αρέσκονται να ταπεινώνουν όσους υπερέχουν" είχε πει ο Ηρόδοτος και όσοι παρακολούθησαν ζωντανά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυλής, δικαίωσαν τη διαπίστωσή του, καθόσον εμείς οι... ταπεινοί θνητοί, θα μπορούσαμε κάλλιστα να δώσουμε άπειρες δικαιολογίες σε έναν "εγκάρδιο αποχαιρετισμό" δημοτικού συμβούλου προς την απερχόμενη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυρία Ζωή Αρβανιτάκη, αλλά υπό προϋποθέσεις!

"Σας αποχαιρετώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου”, της είπε και ακούστηκε σαν εκείνο το "έχε την ευχή μου μέσα από το βρακί μου", που έλεγαν και οι γιαγιάδες μας. Και δεν χωρά αμφιβολία πως ΔΕΝ ακούστηκε και τόσο... καλοπροαίρετος ο αποχαιρετισμός. Εξάλλου, η δόση ειρωνείας που περιείχε προκάλεσε έκρηξη ευθυμίας και στον διπλανό του συνάδελφο (ΜΟΝΟ!). Διότι μπορεί στους ομιλούντες απταίστως τα αλαμπουρνέζικα, ο λόγος να φάνταζε τουλάχιστον δικανικός, όμως οι λοιποί γνώστες της ελληνικής, στο άκουσμα του "αποχαιρετισμού" απλώς έστρεφαν τα βλέμματα προς κάθε κατεύθυνση, αναζητώντας μία έξοδο κινδύνου!

Έστω όμως και αν ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος, ελαφρά τη καρδία, λειτούργησε αυτοβούλως να ξεπροβοδίσει τους απερχόμενους συναδέλφους του, αναρωτιόμαστε, για ποιο λόγο δεν "αποχαιρέτησε" και τους τρεις ακόμα παρόντες δημοτικούς συμβούλους που θα περίμεναν τη σειρά τους;

Συν τοις άλλοις, θεωρούμαι πως τέθηκε και ένα θέμα ασέβειας στην ιεραρχία. Δεν μπορείς, κύριε σύμβουλε, αρχηγού παρόντος να λειτουργείς ως βασιλικότερος του Βασιλέως, καθόσον ήταν αποκλειστική αρμοδιότητα του Δημάρχου να ευχαριστήσει, εκ μέρους όλων των συμβούλων, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για τις υπηρεσίες της, την οποία φυσικά στερήθηκε!!!

Εμείς μια φορά θα υποκλιθούμε στα άριστα αντανακλαστικά της απερχόμενης Προέδρου, η οποία ερμήνευσε αστραπιαία τις προθέσεις και έπραξε κατά τον ευφυέστερο τρόπο στην ΑΚΟΜΨΗ αυτή πρωτοβουλία του δημοτικού συμβούλου: Άφησε τη σιωπή της προς απάντηση και αποχώρησε ησύχως από την αίθουσα.

Γνωρίζει καλά εξάλλου πόσο ανόητο είναι να "αποχαιρετάς" την πρώτη επιλαχούσα σύμβουλο, γιατί... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!

Η συντακτική ομάδα του  paraponofylis-westvoice.gr σας εύχεται Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια