Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Νέο "βατερλό " για τη διοίκηση Τσίρμπα

   


    Συνεχίστηκε και σήμερα 22 Δεκεμβρίου το "βατερλό" της διοίκησης του Σταύρου Τσίρμπα στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού  μετά την αποστολή 517 κατασχετήριων σε δημότες του παραμονές Χριστουγέννων που προκάλεσε την αντίδραση όλων των παρατάξεων. Σαν αποτέλεσμα είναι να πάρει πίσω την απόφαση με έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χτες, ρίχνοντας όλες τις ευθύνες στις υπηρεσίες του δήμου. 

   Σήμερα ήταν να πραγματοποιηθεί τριπλό Δημοτικό Συμβούλιο και ανάμεσα στα θέματα ήταν να συζητηθούν οι τιμές των Δημοτικών Τελών αλλά και ο προϋπολογισμός  του ερχόμενου έτους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σταύρος Τσίρμπας προετοίμαζε μια αύξηση των Δημοτικών Τελών που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του Δήμου. Η κατακραυγή και οι αντιδράσεις για τα 517 κατασχετήρια είχε σαν αποτέλεσμα να μην παρευρεθούν δημοτικοί σύμβουλοι και αναβληθούν και οι τρεις συνεδριάσεις που ήταν προγραμματισμένες.  

   Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν δεν είναι βέβαιο αν θα καταφέρει να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ή θα πάει ο δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού στο 2024 χωρίς να έχει κατορθώσει να έχει προϋπολογισμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια