Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σε πανηγυρικό κλίμα η τελετή ορκωμοσίας της Δημάρχου Ιλίου Ανδριάνας Αλεβίζου-Κουκουβίνου

 Η σημερινή τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιλίου σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα και  μια νέα προοπτική για το Δήμο.



  Στο κατάμεστο Θέατρο «Άννα Συνοδινού» του Πολυδύναμου Κέντρου « Μίκης Θεοδωράκης» και σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου η τελετή ορκωμοσίας της πρώτης στην ιστορία Δημάρχου Ιλίου Ανδριάνας Αλεβίζου-Κουκουβίνου και των τακτικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.


Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Γιάννης Λοβέρδος , Ρένα Δούρου και Νάντια Γιαννακοπούλου, οι Δήμαρχοι Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας και Φυλής Χρήστος Παππούς.

Η  νεοεκλεγείσα δήμαρχος Ανδριάννα Αλεβίζου στη σύντομη ομιλία της, αφού ευχαρίστησε όλους τους δημότες, δεσμεύτηκε ότι το πρόγραμμα που διατύπωσε, συζήτησε και επικοινώνησε με τους πολίτες θα γίνει πράξη.

 

Η στήριξη της αγοράς ώστε να καταστεί το Ίλιον ένας κόμβος, πόλος έλξης και σημείο αναφοράς στην Αττική είναι προτεραιότητά μας. Η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των δημοτών αποτελεί επίσης πρώτη μας έγνοια. Καθαριότητα, κυκλοφοριακό, αναβάθμιση και ασφάλεια των υποδομών με την σχολική στέγη στην πρώτη γραμμή. Όμως οφείλουμε να διαμορφώσουμε ένα συνολικό όραμα για το δήμο για τα επόμενα χρόνια που να μην έχει μονοδιάστατο διαχειριστικό χαρακτήρα. Εκεί θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση με αιχμή τον πολιτισμό. Ωστόσο αυτό που θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και δεσμευόμαστε είναι στα χαρακτηριστικά της νέας διοίκησης: Συμπερίληψη, ανοιχτότητα, λογοδοσία, διαφάνεια. Αυτό είναι το αδιαπραγμάτευτο τετράπτυχο για το οποίο είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ρήξεις και να συγκρουστούμε αλλά και να απαιτήσουμε έργα από την κεντρική διοίκηση.





























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια