Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η διοίκηση Τσίρμπα έστειλε 517 κατασχετήρια σε δημότες



 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ  ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ 517 ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ   ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΣΙΡΜΠΑ   

Η διοίκηση Τσίρμπα κάθε ξεπέρασε   κάθε όριο  ,  αντιλαϊκής , αλλά και αντιδημοκρατικής πολιτικής .

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα έστειλε 517  κατασχετήρια σε συνδημότες μας για οφειλές και μάλιστα, έγινε χωρίς καμία προειδοποίηση .

 Αυτή η ενέργεια της διοίκησης Τσίρμπα δεν είναι τυχαία αλλά πολιτική της , εφαρμόζοντας την πολιτική της κυβέρνησης σαν γνήσιος εκπρόσωπος της στην δημοτική αρχή  .Αυτό συμβαίνει την ίδια στιγμή που πολλές απαιτήσεις χιλιάδων ευρώ από μεγαλοοφειλέτες κατά καιρούς τους δινόταν ευκαιρίες και διευκολύνσεις .

Μετά από αντιδράσεις των κατοίκων  ,η αντιλαϊκή διοίκηση Τσίρμπα στην προσπάθεια της να το μαζέψει  ,συγκάλεσε  με ένα μέιλ  δια περιφοράς δημοτικό συμβούλιο στις 1.59 μμ μμ,παραθέτω το κάλεσμα ,όπως μας ήρθε  #  Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, ΕΚΤΑΚΤΗ,  ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ,  ΣΗΜΕΡΑ 20-12-2023, ώρα 14:30 # .

Είμαστε εργαζόμενοι και είμαστε στην δουλειά μας και δεν το είδαμε  ,να συμμετάσχουμε έστω και δια περιφοράς ,προκειμένου να απαιτήσουμε την απόσυρση κάθε κίνησης πλειστηριασμού σε συνδημότες μας .

Η Ανυπότακτη Πόλη είμαστε ενάντια στους πλειστηριασμού .

Απαιτούμε τώρα να σταματήσει κάθε τέτοια ενέργεια .

Είμαστε ενάντια σε κάθε ανταποδοτικό τέλος εισφορά ,και φορολόγηση των δημοτών μας .

Απαιτούμε χρηματοδοτήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό ,μέσω της φορολόγησης του κεφαλαίου και των επιχειρήσεων με υψηλά εισοδήματα .

Να αρθει κάθε νομός που επιτρέπει τους αναγκαστικούς πληστηριασμους και κατασχέσεις στα φτωχά λαϊκά στρώματα .

Παλεύουμε ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και κάθε πολιτική που εφαρμόζεται σε βάρος του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας.

Απαιτούμε διαγραφή χρεών τώρα ,με απόφαση δημοτικού συμβουλίου για τους συνδημότες μας .

Να επιστραφούν τα κατασχεθέντα  στους συνδημότες μας ,προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους .

Και επιτέλους να σταματήσει η διοίκηση Τσίρμπα να υποβαθμίζει το δημοτικό συμβούλιο με δημοτικά συμβούλια που δεν προλαβαίνουμε ούτε να τα μάθουμε η να τα συγκαλεί μισή ώρα νωρίτερα  ,προκειμένου να αποφύγει την παρουσία των άλλων παρατάξεων .

Ας σεβαστεί η διοίκηση Τσίρμπα  τους δημότες της και το εκλεγμένο δημοτικό συμβούλιο .

Μας έχει απέναντι σε τέτοιες αντιλαϊκές  ,φοροεισπρακτικες .

Καλούμε τον λαό της περιοχής να οργανώσουμε την πάλη μας για αποτροπή κάθε κατάσχεσης και πλειστηριασμού λογαριασμού η κατοικίας εργαζομένων και συνταξιούχων είτε από τον δήμο κράτος είτε από το κεντρικό  κράτος,είτε από τις τράπεζες   .

 *Ανυπότακτη Πόλη *

Αντικαπιταλιστική παρέμβαση στις γειτονιές Αγ. Αναργύρων Καματερού .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια