Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συλλυπητήρια Δημάρχου Ασπροπύργου για τον Θάνατο της Βάσως Χατζή

 



Με λύπη πληροφορηθήκαμε εχθές, Τετάρτη 22/11/2023 το θάνατο της γνωστής τραγουδίστριας του λαϊκού και δημοτικού ρεπερτορίου, Βάσως Χατζή. Μιας προσωπικότητας που η καριέρα της και το καλλιτεχνικό της ύφος ήταν απόλυτα συνυφασμένα με τον Ασπρόπυργο, το Θριάσιο, και της τριγύρω περιοχές.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, δήλωσε σχετικά:

«Αγαπημένη μου Βάσω.. δεν μπορώ να το πιστέψω.. καλό σου ταξίδι ! Πριν από λίγο καιρό σε απολαμβάναμε με την ορχήστρα σου στο Πνευματικό μας Κέντρο. Χαρήκαμε που καταφέραμε να εντάξουμε το ρεπερτόριο σου στα Θριάσια μας, αφού αποτελούσε πια κομμάτι της λαϊκής μας ιστορίας. Και τώρα … το μικρόφωνο σταμάτησε.. και δεν θα εκπέμψει ήχο ποτέ ξανά..

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω, και προσωπικά, μα και σαν Δήμαρχος, που μαζί αναβιώσαμε το παλιό, παραδοσιακό πανηγύρι από το 2007 και μετέπειτα. Και μαζί καταφέραμε να δώσουμε μια παραδοσιακή, μια νοσταλγική νότα, σε έναν Ασπρόπυργο που δεν αφήσαμε να ξεχάσει τα έθιμα του.

Ήσουν πάντα παρούσα, όποτε και αν σου ζητήσαμε να παραβρίσκεσαι μαζί μας, είτε σε δημόσιες, είτε σε ιδιωτικές χαρές και εκδηλώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια