Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Άλλο δήμαρχο έδινε το ΥΠΕΣ και άλλος βγήκε από το πρωτοδικείο

 



Ένα «θρίλερ» που κράτησε κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες στο Διδυμότειχο με την εκλογή του νέου δημάρχου. Ακόμα και σήμερα η επίσημη σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών εμφανίζει νέο δήμαρχο τον Χρήστο Τοκαμάνη στον Δήμο Διδυμότειχου, με μόλις  πέντε ψήφους, έναντι του κ. Χατζηγιάννογλου.



Συγκεκριμένα, στα αποτελέσματα της 8ης Οκτωβρίου του Υπουργείου Εσωτερικών , πρώτος εμφανίστηκε ο Χρήστος Τοκαμάνης με 50,02% και 5.607 ψήφους έναντι 49,98% και 5.602 ψήφους του Χατζηγιάννογλου. Ωστόσο όταν ολοκληρώθηκαν και θυροκολλήθηκαν τα επίσημα πλέον αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών από το Πρωτοδικείο Ορεστιάδας, το σκηνικό άλλαξε.

Σύμφωνα με αυτά, ξεκάθαρα και επίσημα πλέον ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου συνεχίζει να είναι Δήμαρχος Διδυμότειχου με διαφορά 65 ψήφους  ( 5.637 έναντι 5.572) και σε ποσοστά 50,29% έναντι 49,71%.

Σύμφωνα, με πληροφορίες οι δύο αντίπαλοι παραδέχονται ότι μια δικαστική αντιπρόσωπος στο χωριό Ευγενικό, έστειλε λανθασμένα αποτέλεσμα στο υπουργείο Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, αντί να στείλει 62 ψήφους στην παράταξη Χατζηγιάννογλου έστειλε 26 και δημιούργησε όλο αυτό το μπέρδεμα.

Πάντως, από τη παράταξη του κ. Τοκαμάνη, υποστηρίζουν ότι υπάρχουν περισσότερα από 150 άκυρα ψηφοδέλτια και προαναγγέλλουν  προσφυγή στη Δικαιοσύνη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια