Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήλωση Δημάρχου Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα για το εκλογικό αποτέλεσμα.

 


Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους τους δημότες του Δήμου Αιγάλεω, όσους μας ψήφισαν και όσους δεν μας ψήφισαν.
Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου και τους υποψηφίους του συνδυασμού μας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω», για την τίμια και αξιοπρεπή «μάχη» που έδωσαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου.
Είναι ξεκάθαρο ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για εμάς.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργαστήκαμε σκληρά κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, για να κρατήσουμε όρθια την πόλη μας και κανείς συμπολίτης μας να μη μείνει αβοήθητος.
Παράλληλα προχωρήσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για μια σειρά από έργα εξαιρετικής σημασίας, που θα αλλάξουν άρδην την εικόνα του Αιγάλεω τα επόμενα χρόνια, κάτι για το οποίο είμαστε πολύ υπερήφανοι.
Το διάστημα αυτό μου δώσατε την ευκαιρία να βάλω το δικό μου «λιθαράκι» στην κοινή μας προσπάθεια να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Ασφαλώς τα χρόνια αυτά έγιναν και λάθη, αλλά ποιος είναι αυτός που δουλεύει και δεν κάνει λάθη;
Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντα της πόλης μας από τη θέση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραμένοντας στην «πρώτη γραμμή» της πολιτικής μάχης, για να εξακολουθήσω και στο μέλλον να είναι χρήσιμος στην πόλη και τους συμπολίτες μου.
Εύχομαι στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λάμπρο Σκλαβούνο, τον οποίο και συνεχάρην προσωπικά, καλή επιτυχία στο έργο του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια