Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήμος Ασπροπύργου - Γιάννης Ηλίας : ο Δήμος μας θα πορευτεί με ενότητα, ομοψυχία και συμμετοχή όλων!


Θέλω, απ΄ τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω θερμά, όλους εσάς που μοιραστήκατε το όραμά μας, την πίστη και την απόφαση μας, για τον Ασπρόπυργο της νέας εποχής. Όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, που έβαλαν στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου, το καινοτόμο, το ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο Πρόγραμμά μας και έγιναν οι αγγελιοφόροι της ελπίδας και της θετικής προοπτικής, σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας!
Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, τόσο σε ποσοστό όσο και στο επίπεδο της αντιπροσώπευσης όλων των περιοχών του Ασπρόπυργου, στη δημοτική μας ομάδα, συνιστά σαφές πρόκριμα επικράτησής μας, την προσεχή Κυριακή. Αφού επιβεβαίωσε πανηγυρικά το γεγονός ότι, εμείς είμαστε, στ΄ αλήθεια κι όχι στα λόγια, ο συνδυασμός που ενώνει και αντιπροσωπεύει, όλες τις περιοχές και όλες τις πληθυσμιακές συνιστώσες του Δήμου μας.
Απλώνω το χέρι, με σεβασμό, σε όλες τις Ασπροπυργιώτισσες και σε όλους τους Ασπροπυργιώτες! Στους επικεφαλής και στους υποψήφιους των συνδυασμών που δεν συνεχίζουν στο δεύτερο γύρο, καθώς και στις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες, που τους τίμησαν με την ψήφο τους. Γνωρίζω ότι, η επιλογή τους, στο δεύτερο γύρο, θα έχει ως κριτήρια τη διάθεση συνεργασίας και συγκλίσεων, την αξιοσύνη και την αντιπροσωπευτικότητα όλων των τόπων και δυνάμεων του Ασπρόπυργου, στη νέα δημοτική αρχή. Τους διαβεβαιώνω για την ειλικρινή πρόθεσή μου, ο Δήμος μας να πορευτεί με ενότητα, ομοψυχία και συμμετοχή όλων! Με συνείδηση ότι, σ΄ αυτήν την πόλη, δεν περισσεύει κανείς! Σας υπόσχομαι ότι, στην πλατιά κοινωνική κινητοποίηση, μέσα από την οποία θα ανοίξουμε νέους ορίζοντες, για το Δήμο μας, θα έχει χώρο και ρόλο για όλους!
Είμαι βέβαιος ότι, την προσεχή Κυριακή, οι κοινές μας αξίες, τα κοινά όνειρά μας, θα ανοίξουν το δρόμο της νέας εποχής, για την πόλη που όλοι αγαπάμε!
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Γιάννης Ηλίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια