Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΟΚ στη Δυτική Αττική: Ομαδικός Βιασμός 13χρονης Μαθήτριας στο Προαύλιο Σχολείου από Τρεις Ανήλικους

Σοκ προκαλεί η ανατριχιαστική είδηση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας στη Δυτική Αττική. Τρεις ανήλικοι, ηλικίας 14, 15 και 17 ετών, κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό μιας 13χρονης μαθήτριας μέσα στο προαύλιο του σχολείου τους.

Η τραγική αυτή ιστορία συνέβη περίπου έναν μήνα πριν, όταν η 13χρονη κοπέλα συναντήθηκε με τους τρεις ανήλικους συμμαθητές της στο προαύλιο του γυμνασίου στη Δυτική Αττική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανήλικοι την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις, ενώ ένας από αυτούς φέρεται να την βιντεοσκόπησε, δημιουργώντας σκηνές πορνογραφικού περιεχομένου. Το ακόμα πιο σοκαριστικό στοιχείο είναι ότι το υλικό αυτό διακινήθηκε σε γνωστά πρόσωπα της 13χρονης, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ντροπή στην πράξη των ανηλίκων.

Ευτυχώς, ένας από τους νεαρούς έχει συλληφθεί, και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Τώρα, οι τρεις μαθητές κατηγορούνται για σοβαρά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένου του "βιασμού κατά συναυτουργίας" και της "πορνογραφίας ανηλίκων κατ' εξακολούθηση".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια