Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με σύνθημα “Μην παρκάρετε στα πεζοδρόμια – Σεβόμαστε τους πεζούς” και μεγάλη συμμετοχή ο 10ος Ποδηλατικός Γύρος της Ζωφριάς
Με απόλυτη επιτυχία και άρτια οργάνωση, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 1η Οκτωβρίου 2023, ο 10ος Ποδηλατικός Γύρος της Ζωφριάς με σύνθημα “Μην παρκάρετε στα πεζοδρόμια – Σεβόμαστε τους πεζούς”.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό φέτος έλαβαν μέρος 163 ποδηλάτες όλων των ηλικιών και διένυσαν την μεγάλη διαδρομή 7 χλμ. ενώ δεκάδες παιδιά συμμετείχαν σε μικρότερη διαδρομή.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνεχάρη στο πρόσωπο της Προέδρου Ευαγγελίας Κωβαίου τον Σύλλογο για την άρτια διοργάνωση καθώς και τους ποδηλάτες που έλαβαν μέρος κι ευχήθηκε κάθε χρόνο ο θεσμός να έχει όλο και περισσότερες συμμετοχές.

Τόνισε επίσης ότι δεν θέλει να προβεί σε υποσχέσεις καθώς διανύουμε προεκλογική περίοδο περιοριζόμενος στη φράση “Προχωράμε μαζί, προχωράμε δυνατά, ευχαριστούμε για την αγάπη σας.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος Ευαγγελία Κωβαίου, εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς και του Σκακιστικού Ομίλου “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας” ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και τους ποδηλάτες για την συμμετοχή τους υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι:

“Ως Σύλλογος θα επιμείνουμε , έτσι ώστε να γίνει συνείδηση στους παράνομους παρκαδόρους, η ελεύθερη διέλευση πεζών και ποδηλατών.” Ευχαρίστησε επίσης με θερμά λόγια, την Τροχαία Νέας Ιωνίας, το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων, την Δημοτική Αστυνομία,, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη και τους συνεργάτες του , τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου Βασίλη Γεωργιάδη, τα μηχανάκια που βοήθησαν για την ασφάλεια των ποδηλατών και κυρίως τον Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, που κάθε χρόνο βρίσκεται όπως είπε “εδώ προκειμένου να βοηθήσει την κυκλοφορία των οχημάτων μαζί με την τροχαία και τους Εθελοντές, προσθέτοντας ότι:

Προσωπικά ευχαριστώ πολύ τα μέλη του Δ.Σ. , που όλοι παρόντες και όλοι μαζί πραγματοποιήσαμε τον 10ο Ποδηλατικό Γύρο Ζωφριάς 2023. Τα Μέλη είναι : Σχίζας Γιάννης, Κριεμπάρδη Κατερίνα – Χαλκιλώτης Νίκος- Ζαλοκώστα Μαρία – Πλευριά Δέσποινα, Γούβη Δώρα και ο Παυλόπουλος Παναγιώτης πρώην Αντιπρόεδρος.”

Η Ευαγγελία Κωβαίου εξάλλου, αναφερόμενη στον Σκακιστικό Σύλλογο της Ζωφριάς “ Τριαντάφυλλο Σιαπέρα” που όπως κάθε χρόνο συμμετείχε και φέτος δυναμικά στον 10ο Ποδηλατικό Γύρο, ανέφερε τα εξής:

Το Σωματείο του σκάκι , υπό την προεδρεία του κ. Στέφανου Νικήτα , φιλοξενείται πλέον στον ‘Α όροφο στο Βορεινό , από τον Σύλλογό μας , μετά από παραχώρηση που έγινε στον Σύλλογο Ζωφριάς από τον Δήμο Φυλής ,όπου γίνονται τα μαθήματα του ΣΚΑΚΙ με τον πιστοποιημένο προπονητή κ. Θεόδωρο Αγραπίδη και την Κατερίνα Αρβανίτη. προκειμένου τα παιδιά της Ζωφριάς να μπορούν να εκπαιδεύονται σ΄ αυτό το υψηλού επιπέδου άθλημα.

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάμε μία νέα δράση στον Σύλλογό μας, “Χειροτεχνίες και κατασκευές” με την Μαριάννα Κρίκου σε συνεργασία με τον ΝΠΔΔ «η Παρνηθα.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Γιώργο Μαυροειδή για την στήριξή του” πρόσθεσε καταλήγοντας, αφού ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους χορηγούς που πρόσφεραν ποδήλατα και εξαιρετικά δώρα για την κλήρωση που ακολούθησε, ανέφερε: Σας καλούμε όλους κοντά μας, για να έχει ο Σύλλογος της Ζωφριάς πολύ δυνατή φωνή, να μπορούμε να διεκδικούμε την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν, να είμαστε αλληλέγγυοι μεταξύ μας και να οργανώνουμε σπουδαίες πολιτιστικές εκδηλώσεις για εμάς και τα παιδιά μας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, οι Πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας και Νίκος Χατζητρακόσιας αντίστοιχα, η αναπληρωτής Δημάρχου και Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση, ο αναπληρωτής Δημάρχου Βασίλης Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Χριστοφιλάκης και Δημήτρης Καμπόλης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξη του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού καθώς και του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Ρούσσα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια