Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αγιασμός και νέα στέγη για τον Αθλητικό Σύλλογο Φυλής ΑΙΟΛΟ

 



Με αγιασμό στη νέα στέγη που του παραχώρησε το ΝΠΔΔ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα την καινούργια σεζόν, ο αθλητικός σύλλογος ΑΙΟΛΟΣ ο οποίος μετρά 10 χρόνια ζωής.

Η πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Φλουσκούνης αφού καλωσόρισε τον κόσμο,ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Η ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργο Μαυροειδή για τη στήριξή του “μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ήταν δίπλα μας ακόμη και σε δύσκολες στιγμές που είχαμε και για αυτό τον ευχαριστούμε πάρα πολύ” είπε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές στους υποψηφίους που παρέστησαν στην εκδήλωση.

“Ξεκινάμε με την ίδια όρεξη τη νέα αθλητική χρονιά σε ένα καινούργιο χώρο. Θέλουμε καλούς αθλητές και καλά παιδιά. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των γονέων και του Δήμου και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα” σημείωσε ο κ. Φλουσκούνης.

Τη στήριξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού προς το σύλλογο επαναβεβαίωσε ο Γιώργος Μαυροειδής και ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά και πολλές επιτυχίες στον ολοκαίνουργιο χώρο που εξασφάλισε στον ΑΙΟΛΟ το ΝΠΔΔ “Η ΠΑΡΝΗΘΑ”.

Ο Χρήστος Παππούς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρέστη στον αγιασμό, όμως πέρασε αργότερα και ευχήθηκε στον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου καλή αθλητική χρονιά με υγεία, επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς ενώ επιθεώρησε και το νέο χώρο που παραχώρησε ο Δήμος στο σύλλογο.






Παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Η ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργος Μαυροειδής, οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων και Εσόδων Θανάσης Σχίζας και Γιώργος Αβράμης αντίστοιχα, η Αναπληρώτρια Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα Πολεοδομίας Νίκος Χατζητρακόσιας, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τοσυνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ Δημήτρης Καμπόλης και ο πρόεδρος του γυμναστικού αθλητικού συλλόγου ΕΥΝΙΚΟΣ Χρήστος Παππούς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Προϊστάμενος του Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου π. Φανούριος Μπριλής ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με σωματική και πνευματική υγεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια