Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κλήρωσε στην Β Εθνική για τον Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου


Την Πέμπτη (24/8) στα γραφεία της ΟΧΕ από τον Πρόεδρο της επιτροπής Ανδρέα Μούκιο και την Σταυρίνα Μπουφίδου έγινε η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος της

Β' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών για τη σεζόν 2023-24 με τη συμμετοχή 23 Ομάδων, οι οποίες χωρίζονται σε δυο Ομίλους με την τοποθέτηση του ΑΣΟΔ Ασπροπύργου στον Α΄ Όμιλο.

Οι ομάδες των δυο Ομίλων :

Α’ Όμιλος: Ολυμπιακός Κερατσινίου, Α.Ο Ηλυσιακός, ΑΟ Πολιτείας, ΠΟΚ Έσπερος Καλλιθέας, Ασπίδα Αγίων Αναργύρων, ΑΣ Δίας Μοσχάτου, ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα, ΑΟ Πήγασος Κυψέλης, ΓΑΣ Καματερού, ΑΣΟΔ Ασπροπύργου, ΓΣΣ Ιδομενέας, ΑΠΣ Αμφικτύονες Λαμίας.

Β’ Όμιλος: ΑΟ Ιωαννίνων, Άρτα 2015, Αναγέννηση Άρτας, Κερκυραϊκός, ΑΟ Κοζάνης, ΑΟΑ Καστοριάς, Αμύντας Αμυνταίου, ΑΕΠ Πανόραμα, ΓΕ Δράμας, ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς, ΑΓΕ Αγριά Βόλου Κένταυρος 2008 .
Όπως προέκυψε από την κλήρωση, ο Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου θα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα όπου θα υποδεχτεί στην έδρα του, την Ασπίδα Αγίων Αναργύρων .

Αναλυτικότερα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου για τη νέα σεζόν:

1η Αγωνιστική Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου – Ασπίδα Αγίων Αναργύρων
2η Αγωνιστική ΓΣΣ Ιδομενέας - Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου
3η Αγωνιστική Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου – ΑΠΣ Αμφικτύονες Λαμίας
4η Αγωνιστική ΑΟ Πολιτείας – Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου
5η Αγωνιστική Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου – ΑΟ Πήγασος Κυψέλης
6η Αγωνιστική ΓΑΣ Καματερού – Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου
7η Αγωνιστική Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου – ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα
8η Αγωνιστική , ΑΣ Δίας Μοσχάτου – Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου
9η Αγωνιστική ΑΣ.Ο.Δ Ασπροπύργου – ΠΟΚ Έσπερος Καλλιθέας
10η Αγωνιστική ΑΣ.Ο.Δ Ασπροπύργου – Α.Ο Ηλυσιακός
11η Αγωνιστική Ολυμπιακός Κερατσινίου - Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου

Οι αγωνιστικές του Α΄ γύρου θα επαναληφθούν στο Β΄ γύρο με αντίθετες έδρες.

Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου Νικόλαος Ματθαίου και ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας, Στέλιος Αλεπουδέας, μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας δήλωσαν:

Νικόλαος Ματθαίου, Πρόεδρος Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου:

«Μετά από 7 χρόνια από την ίδρυση του ο Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου καταφέρνει να αγωνίζεται στην Β Εθνική Κατηγορία και είμαι υπερήφανος , γιατί με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στην μεγάλη αθλητική ιστορία της πόλη μας.
Σκοπός μας είναι να αξιοποιηθεί το ταλέντο των νεαρών αθλητών και αθλητριών της πόλης μας, να μάθουν νέα αγόρια και κορίτσια το Handball, να αγαπήσουν τον αθλητισμό, να βάλουν στόχους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους , όπως ακριβώς κάνουν οι αθλητές που αποτελούν την ομάδα μας. Η βάση μας ήταν και θα είναι οι Ακαδημίες μας, όπου θα συνεχίσουμε να προωθούμε αθλητές στην μεγάλη ομάδα σε αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί και δε πρέπει να λείψει κανείς . Όλοι μαζί , όλοι μια γροθιά ,θέλουμε στο πλευρό μας την στήριξη της τοπικής κοινωνίας για προχωρήσει αυτή η προσπάθεια.»

Στέλιος Αλεπουδέας, Προπονητής Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου:
« Είμαστε μία νεανική ομάδα που αποτελείται κατά βάση από παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας. Στόχος της φετινής χρονιάς είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, όπου οι αθλητές μας θα ασχολούνται με τον αθλητισμό, παρόλο που οι περισσότεροι είναι μαθητές του Λυκείου με τις αυξημένες υποχρεώσεις που έχουν , να εξελιχθούν, να μπορέσουμε να αναδείξουμε περισσότερους αθλητές και αθλήτριες από τις ακαδημίες μας, να διασκεδάσουμε το άθλημα και να το χαρούμε. Τα αποτελέσματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα για εμάς φέτος. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην εξέλιξή μας. Σιγά σιγά και βήμα βήμα, να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με υγεία για όλους τους αθλητές».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια