Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με αγιασμό και παραδοσιακό γλέντι ξεκίνησε την νέα σεζόν ο σύλλογος Επτανησίων Φυλής



Με το βλέμμα στραμμένο στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας αλλά και με αισιοδοξία ξεκίνησε -χθες Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου- παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, με τον καθιερωμένο αγιασμό την νέα πολιτιστική χρονιά, ο σύλλογος Επτανησίων Φυλής.

Η πρόεδρος του συλλόγου Κατερίνα Δελαπόρτα αφού καλωσόρισε τον κόσμο υπογράμμισε την ανάγκη συλλογής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς και ευχήθηκε καλή πολιτιστική χρονιά ενώ ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τη στήριξη του συλλόγου από την πρώτη στιγμή της σύστασής του.

VIDEO https://youtu.be/kneHgrIMOPU

Ευχές για καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αγάπη απηύθυνε ο Χρήστος Παππούς που ευχήθηκε στους υποψήφιους των δημοτικών εκλογών καλή επιτυχία.

VIDEO https://youtu.be/ljmJpe3kUVo

Ευχές για καλή σεζόν απηύθυναν ακόμα ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, οι Αναπληρωτές Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση και Τόλης Βαδεβούλης, καθώς και υποψήφιοι Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού π. Δημήτριος Βουτσάς στον οποίο η Κατερίνα Δελαπόρτα πρόσφερε ένα συμβολικό δώρο.

VIDEO https://youtu.be/cMAFMEBgKJA

Η βραδιά έκλεισε με κέρασμα για όλους τους προσκεκλημένους και επίδειξη παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου.

VIDEO https://youtu.be/2AVJRdTQhaQ











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια