Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο

 


Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου, συνεχίζουμε το έργο για το καλό του τόπου μας»

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Για την ευλογία εν όψει των Περιφερειακών Εκλογών αλλά και εν όψει της μεγάλης μουσικής εκδήλωσης “Μικροί Μεγάλοι Έλληνες” που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος, με την Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον Δημήτρη Μπάση, τη Σοφία Μάνου, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Ιωάννου Γαλιλαίου (Χορευταρά) στα Μέγαρα.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε: «Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος π. Ιερωνύμου, προχωράμε για το καλό του τόπου μας, στη Δυτική Αττική.

Συνομιλήσαμε με τον Μακαριώτατο κ.κ. Ιερώνυμο για τα θέματα που μας απασχολούν στην περιοχή μας, όπως και για την επικείμενη μεγάλη μουσική εκδήλωση “Μικροί Μεγάλοι Έλληνες” που διοργανώνουμε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος, με την Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον Δημήτρη Μπάση, τη Σοφία Μάνου στην πλατεία Αγίου Ιωάννου Γαλιλαίου (Χορευταρά) στα Μέγαρα.

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, συνεχίζουμε το έργο μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια