Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Δήμαρχος Ωρωπού υποδέχτηκε την Ωρωπιώτισσα Χρυσή Βαλκανιονίκη Γεωργία Θεοφανία Κατσαρού

 


Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης υποδέχτηκε για να συγχαρεί την Ωρωπιώτισσα Χρυσή Βαλκανιονίκη στον ακοντισμό Γεωργία Θεοφανία Κατσαρού μαζί με τη μητέρα της Ολυμπία Τσακάλη. Η 17χρονη Βαλκανιονίκης αφιέρωσε το μετάλλιο στην Ελλάδα και στον Ωρωπό και στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις πλημμύρες και τις προηγούμενες ημέρες από τις πυρκαγιές. Ευχαρίστησε την οικογένεια της, τον προπονητή της και τον Γ.Α.Σ. Ωρωπίων και υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Άκουσε με ικανοποίηση τον Δήμαρχο Ωρωπού να της λέει πως εντός των ημερών θα ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής του σταδίου της Σκάλας Ωρωπού που είναι το μεγάλο όνειρο των αθλητριών, των αθλητών και των προπονητών τους αλλά και όλου του Δήμου.

«ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Η Γεωργία Θεοφανία Κατσαρού δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την επιλογή μου να κάνω ακόντιο. Κατέκτησα το χρυσό με 50μ.95 αλλά στην προπόνηση έχω κάνει και 54μ. Έχω μεγάλα όνειρα. Συνεχίζω την προετοιμασία μου. Ακουσα με χαρά τον δήμαρχο να μου λέει πως θα φτιαχτεί το στάδιο. Θα είναι το καλύτερο δώρο για όλα τα παιδιά του συλλόγου. Ευχαριστώ τη μητέρα μου, τον πατριό μου, τον προπονητή μου Βάιο Αργύρη που με οδήγησε στο ακόντιο και την πρόεδρο του Γ.Α.Σ. Ωρωπίων Μαίρη Μαναβέλη. Το χρυσό μετάλλιο είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα, στον Ωρωπό και στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται».

«ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δήλωσε: «Εντυπωσιάστηκα από τον πηγαίο ενθουσιασμό, την ωριμότητα, τη συγκροτημένη σκέψη και την πηγαία έκφραση της Γεωργίας. Αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Συγκινήθηκα όταν μίλησε με υπερηφάνεια για τους γονείς της, τους προπονητές της, το σύλλογο της και τον τόπο που γεννήθηκε. Είχα την ευκαιρία να την ενημερώσω κι επίσημα πως τις επόμενες ημέρες υπογράφουμε την σύμβαση και θα ξεκινήσουν οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Σκάλας Ωρωπού με νέο αγωνιστικό χώρο, εξέδρες, φωτισμό και μία σειρά άλλων εργασιών. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει παραδοθεί το ανακαινισμένο στάδιο ώστε τα παιδιά μας από από κάθε γωνιά του Δήμου να προπονούνται σε όλα τα αγωνίσματα του στίβου. Μπράβο Γεωργία. Μας έκανες όλους υπερήφανους. Είσαι παράδειγμα και θα είμαστε στο πλευρό σου σε ό,τι χρειαστείς».

https://www.youtube.com/watch?v=DRjzNua0Fzc

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια