Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου με τον Σύλλογο Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα»

 


Λευτέρης Κοσμόπουλος: « Μιλάμε με έργα στους συμπολίτες μας. Προχωράμε με πράξεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής μας»

Συνάντηση με μέλη του Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα» είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Το θέμα που τέθηκε συγκεκριμένα από τον σύλλογο της Ελευσίνας ήταν η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, εν όψει χειμώνα και για αυτό ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος μίλησε για τις ενέργειες που έχει προχωρήσει και ιδιαίτερα για την εκπόνηση μελετών οριοθέτησης-διευθέτησης και έργων ανάσχεσης ρεμάτων συνολικής λεκάνης Σαρανταπόταμου Ελευσίνας, που δημοπρατήθηκε ήδη από την Περιφέρεια Αττικής, με προϋπολογισμό 5.273.511 ευρώ, έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής και χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε: 

«Είμαι συνεχώς και όχι μόνο προεκλογικά σε ανοιχτή επικοινωνία με τους συμπολίτες μου για τα θέματα που μας απασχολούν. Ιδιαίτερα έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της συνολικής λεκάνης του Σαρανταπόταμου και τη συνολική αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής από τα ανάντη μέχρι την εκβολή στη θάλασσα, στον κόλπο Ελευσίνας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα υφιστάμενα έργα υποδομής και προτείνοντας νέα έργα. Συζητήσαμε με τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα» και τους ευχαριστώ για τον διάλογο, που συμβάλλει ουσιαστικά στο να προχωρήσουμε με έργο, για το καλό του τόπου μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια