Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

3.484 μαθητές της Δυτικής Αττικής και φέτος με λεωφορεία στα σχολεία τους με χρηματοδότηση Περιφέρειας Αττικής


 Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τη σχολική κοινότητα! Κανείς μαθητής δεν μένει μακριά από το σχολείο του με λεωφορεία που χρηματοδοτούμε ως Περιφέρεια Αττικής»

Η Περιφέρεια Αττικής συντονίζει και χρηματοδοτεί και φέτος την μεταφορά μαθητών και μαθητριών που κατοικούν μακριά από τα σχολεία τους στη Δυτική Αττική, με μέριμνα του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου.

3.484 μαθητές που κατοικούν μακριά από τις σχολικές τους μονάδες μεταβαίνουν και φέτος στα σχολεία τους και επιστρέφουν στις κατοικίες του καθημερινά, με δρομολόγια που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής. 

Ανάμεσα στους μαθητές αυτούς και 274 μαθητές ΑμεΑ των ειδικών σχολείων της Δυτικής Αττικής, που χρειάζεται από άλλες πόλεις να πάνε στα ειδικά σχολεία σε Ελευσίνα, Άνω Λιόσια και Ζεφύρι.

Επιπλέον, με ειδικά μαθητικά δελτία για μετακινήσεις με λεωφορεία της Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε., της ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. και της ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ Α.Ε. με δαπάνες της Περιφέρειας Αττικής μετακινούνται τριακόσιοι (300) μαθητές.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε: 

«Με ευχές για καλή χρονιά, ξεκινήσαμε και φέτος να μεριμνούμε για την μετακίνηση των μαθητών που κατοικούν μακριά από τα σχολεία τους. Η μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία τους έχει καίρια σημασία, κάθε χρονιά δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και μεριμνούμε για να πηγαίνουν με ασφάλεια όλα τα παιδιά στα σχολεία και να επιστρέφουν στις οικογένειές τους. Κάθε μέρα μαζί με τους συμπολίτες μας, ανταποκρινόμενοι τις ανάγκες της κοινωνίας μας, κάθε μέρα κάνουμε βήματα μπροστά για τον τόπο μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια